Indijana Pejic izbacena iz Kuce Velikog brata

Kuca Velikog brata ostala je bez jos jednog ukucana. To je Indijana Pejic, a presudili su glasovi TV gledalaca. Za ovonedeljno izbacivanje nominovani su bili svi ukućani osim Manuela i novih stanara
Indijana je bila gotovo neprimetna u Kući, uglavnom je vreme provodila vežbajući i ne zamerajući se nikome.
"Meni su svi dragi. Budite dobri, borite se, pokažite malo više tolerancije i nemojte se svađati", rekla je Indijana ukućanima.



Za razliku od prethodnika, njoj jeste žao što nije ostala u kući. "Pa, tri meseca nije dug period, to se može izdržati. Bila sam u Kući ono što u realnom životu jesam", rekla je Indijana.
Ona bi volela da pobedi njen sugrađanin i poznanik Đorđe, a smatra da je od svih "ljubavi" u kući najiskrenija ona između Danice i Arse.
Manuel joj je pri izlasku dobacio: "Izvini, ja sam kriv", ali Indijana kaže da ga uopšte ne krivi.

Mladog Piroćanca Manuela čeka teška nedelja. Pošto je odlučio da nikoga ne nominuje, jer je sa svima OK, ostali su se okrenuli protiv njega. Manuelovo oklevanje, najteže je palo Užičaninu Arsi koji mu je zamerio na neodlučnosti.
Kada je voditeljka upitala Arsu da li zamera Manuelu na tome što su svi kažnjeni zbog njega, Arsa je smrtno ozbiljan odgovorio: "Ne poznajem nikakvog Manuela. Do pre tri dana imao sam druga koji se zvao Manuel, ali sad ga više nemam".
Manuel je bio smrknut celo veče i videlo se da bi najviše voleo da propadne kroz pod. Velikom Bratu je u ispovedaonici rekao da bi voleo da ga iduće nedelje ostali ukućani kazne tako što će ga nominovati za izbacivanje.
"Nikom u životu nisam ostao dužan, dobro jesam mt:s-u jer nisam platio račun za telefon", rekao je mladi Piroćanac.

Коментари