Stižu seksi farmerke

Dve manekenke iz Srbije i iz Bosne i Hercegovine, Sandra i Tanja, ući će u šou „Farma"! Kako Press saznaje, producenti emisije odlučili su da na Pinkovo seosko imanje dovedu dve zgodne devojke kako bi sprečili Sašu Ćurčića da napusti šou!

Iako njihova imena drže u strogoj tajnosti, Press otkriva da će se među farmerima večeras naći izvesne Sandra i Tanja, za koje su organizatori sigurni da će nagovoriti Đanija da ostane u emisiji.
- Čelni ljudi Pinka odlučili su da na farmu dovedu seksepilne manekenke Sandru i Tanju, koje će nagovoriti Sašu da ostane u šouu. Poznato je da je Đani izuzetno slab na atraktivne žene i to bi mogao da bude razlog zbog kojeg bi nastavio život na seoskom imanju - otkriva anonimni izvor Pressa blizak producentima.
Čim je Đani priznao da pati za pevačicom Anom Nikolić, koja je iznenada napustila šou, ekipa „Farme" počela je da traga za devojkom koja bi zaokupila njegovi pažnju. Planirali su da u šou pozovu pevačice Radmilu Manojlović i Sandru Afriku, kao i manekenku Ivanu Stanković, za koje je Saša više puta javno rekao da mu se sviđaju. Na kraju su ipak odlučili da umesto jedne poznate dame na „Farmu" uđu dve manje poznate, ali podjednako atraktivne devojke.
- Sandra i Tanja će sigurno zaintrigirati Đanija, a možda i još neke farmere. Ništa nije isključeno - zaključio je izvor Pressa.

Коментари