Svađa Jovane i Sexy Sandre

Dan u Kući velikog Brata obeležile svađa između Jovane i Sandre i "masovno" ulepšavanje. Iako je tek prošlo nešto više od nedelju i po dana, ukućani su vidno nervozi, a uskoro sledi i još jedno izbacivanje.

Jutro u Kući obeležila je svađa između Jovane i Sexy Sandre. Nikolina bivša i Manuelova "buduća" posvađale su se oko toga koja je od njih dve pametnija. Jovana je, pored toga otvoreno rekla Sandri i da je strašno nervira to što uporno tvrdi da je najpoželjnija u Kući.
Kada se verbalni duel dve ukućanke završio, Jovana je uplakana otišla u ispovedaonicu, a Sandra da pere sudove...u čipkanoj majici i potpeticama od 12 centimetara...

Podstaknute svađom ili ne, tek i ostale ukućanke su odjednom postale svesne svog izgleda: Indijana je otišla i obukla korset i "kožne" helanke koje je Arsa celo popodne ismevao, Tatjana je obukla haljinu, Jovana se našminkala, a i "najpoželjnija" među njima Sandra, je nekoliko puta tokom ručka pitala Admira kako je našminkana i da li dobro izgleda.
U međuvremenu se povela priča oko toga kada se vrši izbacivanje iz kuće. Pošto ih Veliki Brat još nije obavestio da će borbu za 100.000 evra nastaviti ili Nikola ili Sexy Sandra, ukućani razgovaraju o tome kada će saznati ko je nominovan, ali i kada će se vršiti izbacivanje.
Neki misle da je to u petak, drugi govore ponedeljak, a Jovana govori da "nije ni bitno".
"Ja ću da se montiram svako veče. Hoću da izgledam lepo kad budem izletela, a ne da izađem sva nikakva".
Kasnije su Jovana i Sandra zakopale "ratnu sekiru" tako što su šminkale jedna drugu, naravno.

Коментари