Big Mama i Sandra duelisti Farme

Stanari su u subotnji duel poslali Svetlanu Tanasić - Big Mamu (u konkurenciji je bio i Igor), dok su TV gledaoci najmanje naklonjeni ovoga puta bili misici Sandri * Marijana je samo gost na Farmi (nije u konkurenciji za pobednicku nagradu), ali ce na njoj ostati i iduce nedelje zbog nastavka spanske serije. Sledece subote Farmeri ce ipak sami odluciti hoce li Marijana ostati na Farmi kao ravnopravan tamicar! * Sutra za glumce spanske serije - slobodan dan. Nastavak serije u nedelju!

Gledaoci su odlučili da misica Sandra Obradović izađe "na crtu" Big Mami, odnosno Svetlani Tanasić-Ceci, kojoj su ostali farmeri dali ubedljivu većinu drvaca, ali ne zato što je ne vole, već zato da joj pomognu da izađe sa Farme, jer to želi.
Kada je saopšteno da je Sandra drugi subotnji duelista, Viktorija, koja u meksičkoj seriji koja se svaki dan snima na Farmi ("Između ljubavi i mržnje) glumi Dona Huliju, odnosno KaSANDRINU mamu, se našalila: "Znači, sad će mojoj ćerki naglo da pozli i nestaće iz serije!".
Voditelj Ognjen Amidžić se nadovezao: "Scenaristi sad sigurno čupaju kosu".
Sandra, odnosno Kasandra u seriji, u vezi je sa Huanom de Markom, odnosno Markom Đurovskim i treba da dobiju dete. Međutim, u tuči Huana de Marka i Karlosa (Nigora), ceh je platila Kasandra, koja je pala sa stepenica. Da li će preživeti i da li će možda ostati bez deteta?
Zadruga je veoma zadovoljna serijom i njenim visokim rejtingom gledanosti i odlučila je da produži snimanje na još nedelju dana, što su učesnici rijaliti-šoua oduševljeno prihvatili.

Što se tiče novog lica na Farmi, misice Marijane Grgić, ona ostaje još nedelju dana, a da li će postati punopravni član zajednice, odnosno da li će ostati na Farmi zavisiće od odluke ostalih farmera.

Početak "brutalne večeri", kako je Bebi Dol nazvala veče kada treba izabrati dueliste, počelo je u stilu "želja, čestitki i pozdrava".
Cakana je čestitala rođendan Leontini Vukomanović, njenoj dobroj prijateljici koja priprema novi album za Cakanu.

Коментари