Big Mama napustila Farmu!

Farma je ostala bez jos jednog stanara. Misica Sandra Obradović sa 76,85 odsto glasova televizijskih gledalaca i pobedom u subotnjem duel-kvizu, ostaje na imanju, koje je napustila Svetlana Tanasić - Big Mama * U subotu je emitovana i peta epizoda spanske serije u izvodjenju farmera

Big Mama je izrazila želju da napusti Farmu i poslednjih nedelja je imala manje krize. Ipak, borila se u duelu znanja, čime je nagovestila da bi možda i želela da produži boravak na imanju u Barajevu.
"Pa, jesam želela da izađem, ali i da ostanem", rekla je Big Mama po napuštanju Farme.
Big Mama je od početka šoua bila deo "kuhinjskog klana", a to je objasnila rečima da se najbolje slagala sa Cakanom, Viktorijom i Marinom, jer su pokazale da vole da rade i dodala da bi Farma mnogo bolje funkcionisala da su sve žene dale bar četvrtinu volje kao one.
Upitana da li je možda bilo ljubomore prema mlađim ženama i njihovim mini-suknjicama, Big Mama je odmahnula glavom. "Daleko je to od zavisti i ljubomore. Svi smo mi bile mlade i lepe, evo recimo Viktorija nema nijednu boru na licu", rekla je Big Mama.
Ona bi volela da pobedi Nigor, koji je "divan čovek". "Jednom sam ga nazvala: moj mali-veliki čovek".

Коментари

Taca3 каже…
MA DAJ JELA SE RADI MAJE JER JE OVA I LJEPŠA I BOLJA U SVAKOM POGLEDU ,SKROZ ME RAZOČARALA PONAŠANJEM NA FARMI TAKO MI JE BILA DRAGA NA GRANDU ČAK JE U SVIMA NAMA I IZAZIVALA NEKU DOZU ŽALJENJA TE JADNA OVO TE JADNA ONO .SAD JE POKAZALA SVOJE PRAVO MIŠLJENJE I PONAŠANJE MA FUUUJ!!! ETO JOJ NJENA KAFANA JER POSLIJE OVAKVE"MAME" SUMNJAM DA ČE DA JE IKO SLUŠA