Cakana gazdarica Farme!

Svetlana Tanasić je u svom oproštajnom pismu za ovonedeljnu Gazdaricu izabrala Cakanu. Što se tiče ovonedeljnog zadatka, on je isti kao i prošle nedelje - snimanje novih pet epizoda serije "Između ljubavi i mržnje".

Iako od početka rijalitija važi za jednu od "vrednijih" na Farmi, Cakana je pažnju javnosti dobila i prvim "fizičkim obračunom" sa Majom Nikolić. Zbog toga je "popila" direktnu nominaciju, nakon čega se, kako farmeri vole da kažu, "u lajvu" pomirila sa malenom Nišlijkom.
Iako su se strasti nakon "pomirenja" prividno primirile, novi okršaj dve pevačice dogodio se pre samo nekoliko dana - razlog "Majino kloparanje štiklicama". Dok se čuda dešavaju pa tako Maja sedi u Viktorijinom krilu, tako se i neke stvari vraćaju u "normalu".
Cakana je nekoliko puta izjavila da je Maja potpuno nepotrebna na Farmi, a jednom ju je čak sačuvala od nominacija samo kako bi "zaradila pare koje dobija za boravak na imanju". Vrlo je verovatno da će joj dati šansu da "prošeta do pijace" i ove nedelje, a do tada će Maja morati da se zadovolji ulogom Blanke i druženjem sa Topalkom.
Cakana još ima "pik" i na misicu iz Požarevca Sandru. "Ona samo lepo izgleda...", tačnije ništa ne radi, ali i na Bebi Dol koja "dame pored 'smederevca'" naziva "babama".

Što se tiče ovonedeljnog zadatka, on je isti kao i prošle nedelje - snimanje novih pet epizoda serije "Između ljubavi i mržnje". Upravnica imanja Tores i Rodolfova pomajka je "napustila seriju", a Kasandra je izgubila Huan de Markovu bebu i raskinula sa njim.
Šta će se dešavati u narednim epizodama nije poznato, ali se zna da će ovonedeljna Gazdarica od Zadruge zatražiti nešto što bi samo Maji moglo da "padne na pamet" - frizera, kako bi "izgledale normalno u seriji".
Sujeta nakon gledanja prvih pet epizoda (poklon Zadruge), opasno je proradila kod farmera. Najviše kod Topalka koji se naljutio kada je pogledao najavnu špicu serije.
"Šta je ovo! Ja sam snimao scenu za špicu i oni je isekli!!!", nervirala se Zvezda Granda na "premijeri", ali su ga ostali brzo ućutkali. (Mondo)

Коментари