Kurir: Nigor i Sandra - sta je bilo?

Igor Lazić i Sandra su više od pola sata razmenjivali nežnosti - pise danasnji "Kurir"

Manekenka Sandra Obradović preksinoć je završila u senu s reperom Igorom Lazićem Nigorom. Jedan od najpopularnijih „farmera“ priveo je plavokosu lepoticu u senik, gde su više od pola sata razmenjivali nežnosti, pise Kurir, pozivajuci se na "izvor blizak produkciji najpopularnijeg domaćeg rijalitija".
- Odlasku u senik prethodila je luda žurka. Negde oko pola tri ujutru vidno zagrejani Igor šapnuo je nešto manekenki, koja se samo nasmejala. Njih dvoje su izašli iz kuće u razmaku od pet minuta, tako da ostali nisu primetili da ih nema - kaže izvor Kurira.
Ćutanje je prekinuo vidno potreseni Marko Đurovski, koji više nije mogao da se suzdrži, pa je kao iz topa sasuo Sandri u lice: - Šta si radila tamo s njim i zbog čega si crvena oko usta i po vratu, izgrebala te brada - vikao je mladi reper, posle čega je Sandra zakolutala očima i plačući otišla u spavaću sobu, dok su se ostali podlo smejali. Međutim, Đurovski je i u sobi nastavio da provocira lepoticu, na koju se i sam naložio, što su mogli da vide gledaoci u prenosu negde oko pola četiri izjutra. Plavokosa manekenka se u jednom trenutku zavukla u ormar, očiju punih suza, a onda je počela da viče na Marka zbog činjenice da joj je postavio „odvratno pitanje“ pred svima!
Izvor: Kurir

Pred sudom!
Vest da je na farmi došlo do navodnog seksa između Sandre Obradović i Igora Lazića odjeknula je kao bomba, ali se vrlo brzo ispostavilo da je najverovatnije reč o najobičnijoj novinarskoj patki, koja će, po svemu sudeći, dobiti epilog na sudu.
Naime, još u utorak uveče, gledaoci u direktnom prenosu videli su da je komunikacija između Sandre i Marka i dalje ista, te da nema ni govora da im je crnogorski pevač pokvario druženje. U prilog tome govori i otac atraktivne Požarevljanke Siniša Obradović.
- Duboko sam pogođen pričom koja je plasirana i gotovo je izvesno da ću podneti tužbu! Gde su tu moralnost i čovečnost?! Tako nešto nikada moja ćerka ne bi uradila! To nije ni blizu istine! Bilo bi mi i više nego drago da neko tu izmišljotinu demantuje! - priča vidno potreseni Sandrin otac.
Izvor: Farma. in.rs

Коментари