Ljubomorni Manuel Stojanovic

Najzgodniji ukućanin „Velikog Brata“ Manuel Stojanović iz Pirota je pobesneo na Dragicu Janičić, koja je Makedonki Kristini Ralevoj ponudila da je upozna sa jednim svojim rođakom koji je „pun ko brod“.

Kad je to čuo, odjednom je promenio raspoloženje i posvađao se sa Crnogorkom, sa kojom sve vreme imao prijateljski odnos u kući.
- Manuel je odreagovao kao ljubomorni tinejdžer, bez obzira na to što se po ceo dan hvali kako je imao mnogo devojaka i kako je svaka bila zaljubljena u njega, dok je on bio hladan i ponašao se kao „veliki frajer“! Iako neće da kaže kako mu se Kiki dopada, očigledno je da Manulać, kako ga na forumima zovu, nije nimalo imun na čari Violetine sestre - kaže naš izvor blizak produkciji.
Burna rasprava potrajala je gotovo sat vremena, a Dragica je sve vreme govorila: „Pa, ti si ljubomoran“, čemu se priključila i Kiki. Kada je prepiranje kulminiralo, vidno besni Manulać isterao je njih dve iz sobe i ostao sam da sredi misli.
Nema sumnje da između Manuela i Kristine postoje otvorene simpatije, a da li će njih dvoje biti dovoljno hrabri da poput Karla i Violete razmenjuju nežnosti pred kamerama, ili će sve ostati samo na simpatijama, videćemo narednih dana.
(Kurir)

Коментари