Marina Perazić na poternici jer je otela cerke

Pikanterije iz života Marine Perazić, koja je trenutno u srpskoj Farmi, polako izlaze na vidjelo. Tako je u javnost procurilo da je prije nekoliko godina otela svoje kćeri iz New Yorka, te bi mogla biti uhićena ako bi stupila na američko tlo - pise zagrebacki portal Net.hr

Kako prenosi srpski Kurir, bivša pjevačka zvijezda Marina Perazić prije nekoliko je godina svoje kćeri, 17-godišnju Miju i 14-godišnju Lunu, otela iz New Yorka, zbog čega se trenutno nalazi na crnoj listi SAD-a te bi mogla biti uhićena čim bi stupila na američko tlo.
Tom je njezinom činu navodno prethodila svađa s nevjenčanim suprugom, bubnjarom Ivanom Firčijem. Firči je istoga trena Marinu prijavio policiji, no prekasno. Dok je Firči telefonirao policiji, Perazićka je već sa svojim kćerima bila iznad Atlantskog oceana.
"Firči je čak policiji javio da djeci ne dopušta napuštanje zemlje, ali nekim čudom to nije bilo registrirano na aerodromu, pa smo se uspjele dokopati Rijeke", izjavila je tada Marina, koja je jako vezana za svoje kćeri.
Da je Perazićka spremna napraviti sve za svoje kćeri, dokazuje i njezin angažman u reality showovima. Tako je za vrijeme boravka u hrvatskoj Farmi neprestano podsjećala javnost kako je tu isključivo radi novca kojim će platiti školovanje svojim kćerkama. Iz istog razloga trenutno zabavlja i javnost u srpskoj Farmi.
"Marina je kul mama. Ona je od slave odustala zbog nas dvije. Mogla je ostati u Beogradu i raditi na glazbi, biti posvećena poslu, ali je izabrala nas. Ona je ušla u Farmu zbog nas dvije. Znam da neće odustati jer ima našu podršku, uvijek će je imati. Ona nam prije svega želi pružiti dobro školovanje", nedavno je izjavila Marinina starija kćer Mija za srpske medije.
Izvor: Net.hr

Коментари