Romeo i Julija u Velikom bratu

Kuća je podeljena na dva dela, u kojima će porodice iz "Romea i Julije" morati da žive zajedno bez ikakvog kontakta. Ne smeju da ulaze na teritoriju druge porodice, ni da komuniciraju i razgovaraju sa "suparnicima". Jedino Romeo Radiša, Julija Dragica i reditelj Enis smeju da pričaju sa svima.

Dragica, Jovana, Kristina i Vladimir su Kapuleti, dok su Montagi Radiša, Đorđe, Admir, Manuel i Karlo. Veliki Brat je naredio da svaki kontakt između "zaraćenih" porodica prestane, pa su se ukućani dali u podelu Kuće. Kapuleti smeju svuda gde se nalaze narandžaste zastavice, a ne smeju da kroče na ljubičastu teritoriju Montagija, i obrnuto.
"Moraćemo pastu za zube da stavimo na sredinu prostorije", rekao je Karlo tokom "podele" kupatila. Problem je bio napraviti i raspored za spavanje, a najviše su se pobunili Kristina i Manuel, koji sada ne smeju da kontaktiraju, a kamoli da spavaju u istom krevetu.
Zbunjujuća podela Kuće odmah je napravila zbrku među ukućanima. Jovana je "ukrala" teglu "eurokrema" i sakrila je od ostalih, dok joj je Arsa čuvao stražu. Kasnije je "grofica" htela da isprži jaja za ukućane, ali je shvatila da se jaja nalaze na "neprijateljskoj teritoriji". Pokušala je da nagovori neutralnog reditelja Enisa da joj ih doda, ali on je to odbio.
U međuvremenu je Romeo imao problem sa učenjem teksta, ali i famoznim ljubavnim scenama. Radiša se požalio Enisu da mu Dragica ne dozvoljava da je poljubi u usta. On je kasnije i Velikom Bratu rekao da mu je ovaj glumački zadatak "životna šansa", i da zna da ostali muškarci u Kući "pucaju od ljubomore".
Reditelj je otišao kod Julije i zamolio je da bude profesionalac.
"Radije bih Jovanu poljubila nego njega", žalila se Dragica, ali je režiser bio neumoljiv.
Mondo

Коментари