Sandra uplakana

U sredu pre podne Sandra je bila uplakana. Nije bilo baš jasno šta je uticalo na takvo njeno raspoloženje: da li je joj je tokom intervjua postavljeno neko pitanje u vezi sa prethodnom noći, da li je čula neku nepovoljnu informaciju iz spoljnjeg sveta...

Marko, Nigor i Topalko pokušali su da je uteše. Svi su je ubeđivali da ne treba toliko da brine šta će mediji pisati o njoj i Marku i uopšte o njenom boravku na Farmi ako je potpuno čista.
"Svi znamo da ovde nije bilo ničega", govorili su joj.
"Pa, ispada da ja više ne smem da pričam ni sa jednim od muškaraca", rekla je Sandra, na šta joj je Topalko objasnio da ako je već ušla u igru mora da prihvati i posledice te igre.
"Vidiš, pre tebe je ovde bila Olja Crnogorac. I svi smo je voleli i sa svima nama je bila super, ali čim bi počeo neki lagani flert ona bi to odmah odbijala. Bila je zakopčana do grla. Ti si drugačija od nje", rekao joj je Topalko.
I Sandrin "zakoniti muž" Nigor pokušao je da je oraspoloži, rekavši da treba da je bude baš briga šta će mediji pisati o njoj i da je najvažnije šta misle ljudi oko nje.
"Ali, ja neću da budem ni sa jednim od vas trojice!", zavapila je Sandra. Nigor ju je pogledao i rekao: "Šta se primaš? Neću ni ja da budem sa tobom!".
Ma, sve je to šoubiznis!
Izvor: Mondo

Коментари

Анониман каже…
jako mi je zao sto je sandra nominovana ona mi je ulepsala sou
ne mogu da prihvatim da je gldeaocima draze da gledaju histericnu marinu i slicne njoj od preslatke sandre. Ne verujem u rezultate glasanja. Sandra je andjeo. vec sada znam da ce ona biti izbacena. pravilo je da ispada kandidat koga vi nominujete.
Lepotica je lepa ali ni priblizno toliko zanosna kao sandra.