Seks na „Farmi" i u Velikom bratu

Što istinskog, što u pokušaju, seksa ima na sve strane. U „Velikom bratu" skoro da je postao svakodnevica, dok se i među VIP farmerima naslućuje da ga je bilo. S druge strane, u oba šoua nas svakodnevno zabavljaju svađama i raspravama, koje nekada skoro prerastu i u fizički obračun - rezimira u novom broju "Press"

Tako je učesnica „Farme" Sandra Obradović priznala da je imala seks sa Igorom Lazićem! Iako je prethodna dva dana provela u suzama zbog spekulacija ostalih da se između nje i đetića nešto dogodilo, atraktivna misica se na opšte iznenađenje poverila Marku Đurovskom (pogledajte video na ovoj adresi)! Ali, dok neki to nedvosmisleno gledaju kao njeno priznanje da je imala sa Crnogorcem avanturu koju nisu zabeležile kamere, drugi smatraju da je Sandra bila ironična dok je razgovarala sa Đurovskim, te da je samo prenosila šta je saznala da se o njoj piše.
Svakako, ova situacija veoma je potresla Sandrinog oca Sinišu, koji za naš list kaže da i dalje stoji iza toga da njegova ćerka nije imala nikakav intimniji odnos sa Nigorom:
- Ja tvrdim i stojim iza toga da Sandra to nikada ne bi uradila! Ne znam iz kog razloga je ona nešto tako rekla, možda je samo želela da Marko bude ljubomoran. Možda je to neki tajni zadatak. Ona nije takva, ne bi jurila za slavom na taj način. Dobro poznajem moju ćerku i njen ukus, a Nigor nikako nije neko ko bi se Sandri uopšte i dopao - kategoričan je otac atraktivne farmerke u izjavi koju je preneo "Alo!".U isto vreme, u kući „Velikog brata" kamere su snimile starletu Jovanu bez gaća dok je ležala u krevetu sa Đorđem. Oni su spavali u istom krevetu, a kamere su pred zoru, kada je Jovana strgla jorgan sa sebe, zabeležile trenutak gde se jasno vidi da je plavokosa Kraljevčanka ostala bez gaćica. Šta se sve u toku noći dešavalo ispod jorgana, ostaje samo da se nagađa. Jovana je nedavno priznala Đorđu da je zaljubljena u njega, a jednom prilikom je rekla Violeti da bi volela da ima seks sa njim. Iako se momak iz Banjaluke nijednog trenutka nije izjasnio o tome šta oseća prema Jovani, njih dvoje su gotovo svaku priliku koristili za razmenjivanje nežnosti.
Nešto slično dogodilo se i pre dve nedelje, kada su se Karlo Zagorac i sad već bivša ukućanka Violeta Raleva zadovoljavali ispod jorgana.
U poluvremenu, život u kući je zabiberio najstariji učesnik Radiša Miljkovića, zbog koga je „Veliki brat" završio pred RRA. Naime, snimak na kome se vidi kako Radašin onaniše u toaletu emitovan je u neprikladnim terminima (od osam uveče i ujutru u u okviru Jutarnjeg programa B92), te zbog toga u RRA veruju da ima osnova za pokretanje postupka.
Pre ovog ispada, Radiša je više puta izjavio kako mnogo voli žene i da ne može dugo da izdrži bez seksa. S obzirom na to da u kući na Košutnjaku trenutno nema kandidatkinje koja bi želela da zadovolji njegove seksualne apetite, poljoprivrednik iz okoline Aleksinca rešio je da uzme „stvar u svoje ruke" i da suzbije napetost starom muškom disciplinom - onanisanjem. Narednog jutra Radiša se pohvalio nekolicini muških ukućana da je „obavio posao", pa je čitavo pre podne bio predmet zezanja. Međutim, njemu to nije mnogo smetalo pošto je u svom stilu prokomentarisao kako „ženske neće da se daju" pa mora sam da se snalazi.
Ljubakanja u kući na Košutnjaku bilo je u raznoraznim kombinacijama, pa su se tako poljubili Tanja i Enis (kasnije su razmenjivali nežnosti ispod pokrivača), a jedna od žurki je ostala upamćena po tome što se nije znalo ko koga i ko s kim. Tako su Jovana i Nikola imali kratku romansu. Manuel i Sandra su se „našli", ali isto tako Sandra se „našla" i sa Admirom. Zvezda te žurke bio je do nekog momenta Manuel, koji je razmenjivao nežnosti sa Sandrom. Potom je, iako se nikada ne odvaja od Arse, đuskao sa Danicom, a onda je „na red" došla i Jovana. Zavodljivi ples ukućanki, pogotovo Jovane i Sandre, nije ostavio ravnodušnim ni blizance. Pre toga, Jovana je iz drugog puta uspela da poljubi Manuela.
Za razliku od „Velikog brata", stvari na „Farmi „su išle u drugom smeru. Dominantne su uglavnom svađe, a ljubavne kombinacije završavale su se samo na verbalnim pokušajima. U udvaračke poduhvate prvi se bacio Topalko, kome je prve nedelje bila meta Slavica Tripunović Dajana. Potom je njegovu naklonost dobila Marina Perzić, da bi se ponajviše zadržao na misici Sandri, koju mu je preoteo Marko Đurovski. Ljut na Sandru, Topalko je se sada preorijentisao na tek pridošlu farmerku, aktuelnu misicu Vojvodine Marijanu Grgić. Nesrećno zaljubljen bio je i Đani Ćurčić, koga je očarala Ana Nikolić. Nakon njenog ekspresnog odlaska, Đani je čak i prestao da jede od tuge, ali je ubrzo bacio oko na Olju Crnogorac. Kada je i ona napustila imanje, Đani se nakratko okušao u muvanju misice Sandre, a onda je odlučio da se samoinicijativno pozdravi sa kolegama farmerima i u bade-mantilu napusti imanje. Pritisak nije izdržao ni Nikola Hadži Nikolić, pa je posle više sukoba sa farmerima samovoljno napustio šou.
Ipak, na „Farmi" je daleko više mržnje nego ljubavi. Navikli smo na svakodnevne svađe, uglavnom među ženskim delom, u kome je večno pitanje ko radi više, a ko manje. Kada su akteri muškarci, onda je već sve na ivici tuče. Prvi veći eksces dogodio se između inače vrlo staloženog Nigora i Nikole. Potom su se po imanju jurili Saša Jovanović i Pile, uplićući i porodicu u ovaj obračun, a nekoliko nedelja kasnije Sale je gađao Maju sveskom jer je pevala preglasno! Uz to, pretio je da će joj testerom iseći sve štikle, zbog čega je automatski nominovan za izbacivanje.
Izvor: Press, Alo!

Коментари