Sportski dan Velikog brata

Posle okršaja i stalnih trzavica u kojima su ovih dana prednjačili Karlo i Dragica, ukućani vikend provode u opuštenijoj atmosferi. Novi zadatak Velikog Brata sastoji se u igranju neobične igre sa čičak-lopticama.

Ukućani su se podelili u dve ekipe, narandžastu i zelenu. Svaka ekipa sadrži po jednu "metu" i četvoro bacača. Meta nosi posebno odelo od čička, a ostali je gađaju lopticama. Runda traje dok se sva "municija" ne potroši.
U zadatku VB pisalo je da će pobednička ekipa dobiti loptu i male golove kao nagradu, ali to nije baš oduševilo ukućane koji nisu zaluđenici za sportom. Karlo je ponovo pročitao zadatak, i u pravilu je pisalo - ko ne voli fudbal, neka pomogne suparničkom timu.

Posle igre, ukućani su odmarali i razgovarali. Radiša je tešio Tanju, kojoj nedostaje život van Kuće. Popularni Radašin rekao je da je njemu sve u Kući super - hrana, piće, smeštaj, pa i društvo, na šta je Tanja počela da plače!
Dok je galantni Radiša tešio damu, Karlo i Dragica su ga ogovarali u kupatilu.
"Ja mislim da se on uopšte ni ne kupa", rekao je frizer, a Crnogorka je primetila da Radiša po nekoliko dana nosi istu odeću.

Oblačenje je bilo tema i kasnije u spavaćoj sobi, gde su Kiki i Dragica konstatovale da se blizanci Admir i Enis oblače potpuno identično, sve do boje donjeg veša!
"Violeta i ja to nismo radile ni kad smo bile sasvim male", zbunila se Kristina, a zatim odlučila da sakrije blizancima donji veš, da bi videla kako će reagovati.
Ukućani su popodne proveli igrajući asocijacije.
Izvor: Mondo

Коментари