Udvaranje i zavodjenje u Velikom bratu

POSLE uspešno izvedene predstave “Romeo i Julija”, ukućani su dobili novi zadatak, a to je udvaranje i zavođenje. Astrolog je na osnovu horoskopa utvrdio ko se s kim najbolje slaže u kući i odredio ljubavne parove.

Svaki ukućanin je imao tri sastanka sa tri različita stanara. “Veliki Brat” je za “ljubavno gnezdo” odredio ispovedaonicu, a vreme za udvaranje je pet minuta.
Novi zadatak je izgleda najveći utisak ostavio na Dragicu koja je rekla da bi volela da se prvo njoj udvaraju, pa tek onda ona da krene u akciju. Dobro raspoloženi Đorđe je upitao: “Otkud ti masnice na rukama, ko te je na takav način zavodio?” Pesnikinja iz Nikšića je na to odgovorila osmehom, a kasnije je sa veliki oduševljenjem i uzbuđenjem pričala doživljaje iz ispovedaonice. Dok je Manuel u dnevnoj sobi prepričavao Kristini i Radiši kako je poljubio Dragicu u obraz, Nikšićanka je u dvorištu pričala kako ju je Enis zavodio. U skladu sa dnevnim zadatkom, Kristina je u jednom trenutku Manuelu sela u krilo, i zagrlila ga, a zatim su šaputali jedno drugom nežne reči. Kiki mu je rekla da će uskoro preći na drugu fazu zavođenja.
Pošto su uspešno obavili zadatak, “Veliki Brat” im je za nagradu pustio snimak predstave “Romeo i Julija”. Dok su Jovana i Đorđe bili u dvorištu, momak iz Banjaluke je pitao koliko starleta ima u Kraljevu, a ona mu je odgovorila: “Ima jedna”, na šta se on nasmejao i zagrlio je.
Novosti

Коментари