Milena Ćeranić, Mirjana, Maja, Dejan, Đus i Gagi opet na Farmi

Saša Popović obelodanio da se na imanje se vraćaju Milena, Mirjana, Maja, Dejan, Đus i Gagi. Ne zna se da li će Milena Ćeranić „leteti“ iz „Granda“.

Pošto je u subotu izbačena iz „ružičaste“ trke za 100.000 evra, Milena Ćeranić je gostovala u emisiji „Narod pita“ a da nije saznala šta joj sprema Saša Popović. Hoće li mlada folkerka ispaštati zbog britkog jezika i „leteti“ iz „Grand“ produkcije - još nije poznato.

Kada se u nedelju uveče pojavila u pomenutoj emisiji, gledaoce je zanimala „presuda“ prvog čoveka „Granda“ o tome da li će ona i njen dečko Nemanja Stevanović biti izbačeni iz jata „Granda“, ali Popović nije želeo da kaže svoj sud. On je rekao da će sve razjasniti posle završetka „Farme“, otkrivajući da će se Milena u subotu vratiti na imanje u Barajevu.

- Zbog regularnosti šoua ne možemo da vam kažemo šta će biti sa Milenom, jer se ona vraća na farmu i ne želimo da Nemanji prenese moju konačnu odluku - rekao je Popović, dodajući da će se u seoskim poslovima ponovo obreti neki bivši farmeri.

Kako saznajemo iz izvora bliskom producentu „Farme“, u rijaliti se vraćaju misica Mirjana, Maja Odžaklijevska, Dejan Stanković, Đus i Gagi. Na ovom spisku trebalo je da bude i Vlada iz „Sitija“, ali organizatori su mu otkazali poverenje nakon što je odbio da se pojavi u emisiji „Narod pita“. Naime, Saša je poželeo da ugosti Vladu kako bi sa Milenom razjasnio da li je između njih došlo do famoznog poljupca, ali voditelj nije imao hrabrosti da se suoči sa pevačicom. Milena je izjavila da je Vlada slagao kada je rekao da su se poljubili i da joj je Nemanja udario šamar. „Zadruga“ je poručila da će kazniti Vladu, ali nisu otkrili na koji način će to uraditi. (Novosti)

Коментари