Narod pita: Milena Ćeranić

Milena Ćeranić, posle izbacivanja sa Farme, gostovala u emisiji "Narod pita", ali ni ona ne zna šta joj sprema Saša Popović.

Da li će Milena Ćeranić platiti danak zbog svog ponašanja u rijaliti-šou Farma i "leteti" iz Grand produkcije, još nije poznato.

U emisiji "Narod pita" na TV Pink, gledaoce je zanimala "presuda" prvog čoveka Granda Saše Popovića o tome da li će Milena Ćeranić i njen dečko Nemanja Stevanović biti izbačeni iz Grandovog jata.

Saša Popović nije želeo da kaže svoj sud, rekavši da će o svemu biti reči kad se završi Farma, ali je otkrio da će se mlada pevačica vratiti na imanje u Barajevu.

"Zbog regularnosti šoua ne možemo da vam kažemo šta će biti sa Milenom, jer se ona vraća na Farmu", rekao je Popović.

Коментари

Анониман каже…
Bez obzira sto nemam nikakvo misljenje o mladoj dami jer je potpuno nebitna u svetu muzike mislim da jedno veliko psovanje iz njenih usta nemoze prekriti sve one ostale bljuvotine koje se desavaju u grandu,ako bi ponaosob ispitivali svakog pevaca.pustite bre dete koje se ufuralo da je pametno, da zivi,pa ako uspe,posto cisto sumnjam,jer devojka uopste nema smisla sa pevanjem,svaka cast.Ovo bi vise pogodilo nemanju jer se decko iskljucivo svojim talentom probijao tamo gde je sad,a mlada dama slepajuci se uz nekog mladog poznatog pevaca.
Анониман каже…
Ko su Nemanja i Milena, pa Popovic je od njih napravio zvezdice koje su tek u nekom blagom usponu.Zaista su pokazali svoje licno vaspitanje i obrazovanje i tako mu lepo uzvratili.I pored sveg sto je ucinio za njihovu karijeru mogli su bar toliko da mu uzvrate i budu ako ne nesto atraktivni i u centru paznje na farmi ali bar lepo vaspitani ili da bar prikriju svoje nevaspitanje, a ne da ga ovako lepo prezentuju.I trebaju da lete iz Granda, da budu primer svim mladima koji tu dolaze kao totalni anonimusi i ocekuju da drugi od njih napravi zvezde.Ako je jedna Dara mogla da leti, zasto ne bi o oni?