Sajko i Dragana duelisti Farme, sledi finale!

U finalu druge sezone rijaltija Farma neće biti mesta za jednog od "ljubavnika po tajnom zadatku" Draganu ili Sajka.

Polako se približava kraj “druge ture” dogodovština na imanju u Lisovićima. Pre nešto više od tri meseca ušetali su na Farmu u nadi da će osvojiti 100.000 evra. Za to vreme, publika kraj malih ekrana je bila u prilici da vidi kako izgleda ta “borba za premiju”, kako bivši ljubavnici i stari prijatelji postaju neprijatelji, i na kraju donese svoj sud o tome kakvo ponašanje treba nagraditi, odnosno kazniti.

Publika je pred veliko finale “kaznila" Sajka najmanjim brojem glasova i poslala ga u izolaciju pa duel, dok su farmeri istu kaznu primenili na Draganu.

Dragana je štapić dobila od Firčija jer je bliska “sa onim majmunom”, a od Mace jer vređa njegovu inteligenciju.

“Volim drske žene, ali tvoja drskost se bazira na tome da pokušavaš da me ubediš da si ovde da bi te ljudi upoznali, a to vređa moju inteligenciju i ako je neko gledajući tebe pomislio da se preko kreveta dobija “veza” za ličnu promociju, ja im kažem da je mnogo bolje ići putem rada, truda, nego na ovaj način. Evo ti štapić uz pesmu Zdravka Čolića ‘Produži dalje’”.

“Kaznili” su je još Nemanja, Zorica i Sajko. “Nedavno se rodila ljubav između nas pa se nadam da ću joj se pridružiti u izolaciji”, rekao je Sajko. Na kraju je Nemanja rekao da su oboje zaslužili da odu u duel, kao i da ga Raka malo više nervira jer se “izvlači”, ali …”Dragana izvoli…”.

Nakon izbacivanja u subotu i ujedinjenja sa već izbačenim saborcima, svi farmeri postaju finalisti. Sredinom nedelje, spisak slobodnih mesta za ulazak u veliko finale će postati kraći za nekoliko VIP seljaka.

Коментари

Анониман каже…
ooo,boze nebranim Draganu uopste nije moj favorit al ispade da je ona sponzorusa jer je upoznala decka na radnom mestu i zavolela.pa zar nevidite da je ona kafanska vrcka upravo to i postala navodno neka zvezda granda slepajuci se uz mlade neiskusne pevace.Od kako je izasla sve njene epitete oni lepe na normalne devojke,al se neka vracara naprimala njenog honorara.