Tajni zadaci na Farmi, sluge Dragana i Raka

Milena je za gazdu postavila, koga drugog do Nemanju, čime je on postao i prvi finalista. Gazdu će ove nedelje da služe Dragana i Raka. Farmeri su dobili tajne zadatke...

Gazda Nemanja je bio u dilemi koga da imenuje za sluge pa je zamolio farmere da se jave. Dobrovoljci su bili Sajko i Raka, a Nemanja je odlučio da to ipak bude Raka koji do sada nije bio sluga.

Uz izvinjenje da "nema ništa protiv i da nema razloga, ali tako je kako je" Nemanja je Draganu imenovao za slugu.

"Slučajni ili namerno, ali srećan sam što sam prvi finalista i to smatram Mileninom i mojom pobedom. Drago mi je da smo 'isplivali' iz svih onih ružnih situacija", rekao je Nemanja, a na Ognjenovo pitanje da li će, ako dobije neku nagradu, podeliti sa Milenom, folker je jasno i glasno rekao - da!

Zbog visokih temperatura Zadruga je odlučila da sluge neće spavati u štali.

Milena je u oproštajnom pismu Nemanji poručila da ga čeka i da se potrudi da pokaže ljudima koliko vredi.

"Ti si moj život i želim da se svojski potrudiš i pokažeš koliko vrediš, a vrediš mnoooogo. Veruj mi da ćeš se ponovo zaljubiti u mene", napisala je Milena i otpevala "Nek punknu dušmani, nek puknu dušmani"...

Milena je u pismu iskoristila priliku i da se malo našali sa Nemanjinom bivšom, pa je napisala da je Dragana novi gazda. Kada je Sajko ovo pročitao, svi farmeri su se zbunjeno pogledali, Dragana je ustala da zauzme mesto u vrhu stola, a Sajko je onda rekao da je Nemanja zapravo gazda...

"Prvi put ću biti svoja i sa svojim stavovima. Nisam lagala niti se folirala, samo sam ponekad prećutala... Prestaću da traćim vreme na nebitne stvari i ljude koji to ne zaslužuju. Opustite se i razmišljajte malo više o sebi", poručila je Milena.

Većina farmera smatra da je Milena predala pobedu Raki jer su ona i Nemanja smislili taktiku.
I dok svi raspravljaju o tome, Raka je i dalje zbunjen svojom prošlonedeljnom nominacijom za duelistu.

"Sigurno su ti svi glasači otišli na odmor", objasnio je Miloš zašto je Raka imao najmanje glasova publike.

A kao na odmoru se ponašala i Mina, koja je posle kupanja Leona, odlučila da se i ona malo rashladi...

Svaki farmer je dobio po jedan tajni zadatak. Do četvrtka u ponoć Dragana treba da svako veče jedan sat sedi u radionici u kojoj obično borave Nemanja, Sajko, Firči i Maca. Nemanjin zadatak je da Dragani svako jutro kuva kafu, Minin da ukrade i sakrije što više cigareta, dok Firči treba da ukrade što više čokolada.

Sajko treba da se druži sa Draganom, što će mu kaže "biti baš teško", a Maca da dovede do verbalnog duela Miloša i Firčija ili Draganu i Nemanju "što mu neće biti teško". Milošev tajni zadatak je da nudi Maci pomoć, a Rakin da ne ulazi u štalu i da bar jednom opere sudove. Zorica treba da izbegava Raku, što ona ne zna kako će da izvede jer su se njih dvoje sprijateljili.

Ukoliko uspešno obave zadatke, VIP seljaci će od Zadruge dobiti, za sada nepoznatu, "vrednu nagradu".

Proka je u obilasku imanja zadao Nemanji umetničke zadatke za ovu nedelju. Farmeri trebaju da se podele u tri grupe, jedna grupa treba da napravi sveće, druga predmete od gline (dve vazne i 12 različitih predmeta), a treća da naslika imanje Farme. Dodatni zadatak za svakog farmera je da nacrta ukućanina po izboru, ali tako da svaki VIP seljak ima svoj portret.

Farmeri su na pitanje ko je najiskreniji različito odgovarali, dok su skoro pa jednoglasno za najneiskrenijeg proglasili Miloša. Zorica smatra da je ona najiskrenija, Miloš da su to Mina i Dragana, Nemanja misli da je to bila Milena, a Sajko da su Firči i Maca, a za Minu su svi neiskreni. Titulu najharizmatičnijeg poneo je Maca. (Mondo)

Коментари

Unknown каже…
sta reci dno dna