Milan Stanković ipak ulazi na Farmu!

Milan Stanković u utorak će ući na „Farmu”! Popularni pevač trebalo je da na imanje u Lisoviću ušeta prošlog utorka sa Vendi i Čedom, ali su producenti odlučili da njegov ulazak odlože za nedelju dana.

Ekrem Jevrić u krizi: Malo mu fali da preskoči ogradu i pobegne kući!
Gospoda krizira! Poslednjih dana Ekrem Jevrić dolazi u iskušenje da preskoči ogradu imanja u Lisoviću.
- Ekrem je u proteklih 48 sati dva puta dolazio do zadruge tražeći da izađe i obećavajući da će se brzo vratiti. Ali, pravila to ne dozvoljavaju. I test koji je pred ulazak uradio pokazao je da će teško podneti razdvojenost od porodice, ali niko nije očekivao da će tako brzo početi da krizira - zaključuje izvor blizak produkciji.
S obzirom na to da mu odnedavno farmerske dane olakšava prisustvo Vendi, moguće je da će se Ekrem suzdržati od bekstva. Jer, ako ostane bez honorara, Gospodi ne gine stara svakodnevica: kuća – pos’o, pos’o – kuća!

Eva Ras huška mlađe na seks!
Eva Ras nije imala seks trideset godina. Ali, rado ga se seća. Vođenje ljubavi joj je definitivno omiljena tema, pa kad god se povede priča o “dizanju nogu na ramena“, glumica je ta koja vodi glavnu reč. I tako, dok su juče farmeri radili na njivi, samo se čekalo ko će prvi progovoriti o seksu. A kad je napokon začula tu čarobnu reč, Eva se osmehnula, oči su joj zasjale i počela je da svojim dosetkama zasmejava kopače. Onda je, na iznenađenje svih, priznala da nije bila s muškarcem tri decenije, što će reći od svoje četrdesete (od smrti muža Radomira Stevića Rasa).
- Ja sam stavila katanac na pi..u pre trideset godina. Opustite se, ljudi, na njivi, ovo je je*ačka zona. Bane bi trebalo da dođe ovde. Mora da bude seksa na ‘Farmi’, pa njiva je za seks - huškala je farmere Eva na ono što bi svi oni želeli da rade, ali nemaju herca. Starije treba poslušati. Ako ništa drugo, ono – mudriji su.

Коментари