Zadruga disciplinuje Farmere

„ZADRUGA“ je odlučila da najpoznatije srpske farmere nauči toleranciji, kako bi prestali da upadaju jedni drugima u reč, pa im je u zadala zadatak da svako ponaosob priča 10 minuta bez prestanka, dok bi ih ostali nemo slušali.

Zorana Pavić je tokom svog monologa indirektno upozorila Vendi koju su, kako kaže, poslali na farmu da bi je isprovocirala, kako neće nasedati na njene prozivke. Pop pevačica je rekla da joj lepo vaspitanje ne dozvoljava da se od ružnih reči brani istim, pa će na provokacije odgovarati ćutanjem. Ona je, takođe, otkrila cimerima da sledeće godine neće biti emitovana „Farma“, te da će organizatori odvesti na egzotično putovanje farmere iz one sezone koja bude proglašena za najbolju.

- Nadam se da ćemo to biti mi, zato nastavimo da se volimo i da budemo tolerantni - rekla je Zorana.

Folkerka Tina Ivanović (na slici) iskoristila je desetominutni monolog kako bi zamolila porodicu, prijatelje i „sedmu silu“ da je ne osuđuju, aludirajući na razmenjivanje nežnosti sa manekenkom Jelenom Stožinić. Pevačica je obećala da će se truditi da do kraja rijalitija postane snažnija i prestati da plače za svaku sitnicu.

Farmeri su uspešno izvršili zadatak, a kao nagradu dobili su 10 kilograma brašna i mogućnost da ga više ne dovlače sa pijace, već će ih džakovi čekati svake srede ispred kapije.

PISMO OD ZADRUGE: POSLEDICE...

U petak uveče farmeri su imali iznenadnu posetu – voditelj Ognjen Amidžić je došao u goste noseći farmerima pisma od njihovih najmilijih...a onda ih odneo

Posle mesec dana “izolacije” farmerima su krenule suze kada su videli pisma svojih porodica u rukama voditelja. Sreća i tuga pomešani sa strepnjom šta ih u tim pismima očekuje, nestali su kada su shvatili da je jedno pismo napisano za sve njih, ono od Zadruge.

“Farmeri, do danas je trebalo da završite nedeljne zadatke. Bilo je teško, trenutno vas ima 22 što je više nego dovoljno da se organizujete, a ipak niste uspeli. Bitno je da svi radite, a polovina lenčari…Zadaci nisu završeni, a evo i posledica…

Osim nagrade koja će izostati ukoliko ne završite sve zadatke, očekujte pokupljenje na pijaci. Radite i noću ako je potrebno, a pisma od vaših porodica ćete čitati tek kada uradite sve zadatke”.
Usledelo je negodovanje kada su shvatili da od “tople reči” nema ništa, a onda i porodični sastanak na kojem će se dogovoriti šta dalje…

Taraba, letnji kokošinjac, jedna upala pluća…sačekaće pisma.

Коментари