Zbližili se Zlata i Peja, a razišli Kaća i Bane

Ljubavna strelica koju je Bane Janković na početku rijalitija „Farma“ odapeo u srce Katarine Živković, počela je da gubi dejstvo...

Folk pevačica, koja je poslednjih dana na udaru žena jer bojkotuje rad u kuhinji, stavila je manekenu do znanja da nije uspeo da je osvoji.

Nakon što su u nedelju uveče ispratili sa imanja Hasana Dudića, zaljubljeni golupčići su otišli u šetnju, tokom koje je Kaća obznanila da joj se bivši fudbaler više ne dopada.

- Nisi uspeo da me osvojiš, nemoj uzalud da se trudiš. Nećeš me oboriti s nogu praznim frazama - rekla je Katarina.

Bane se pravdao kako na imanju ne može da pokaže svoje zavodničke čari, na koje bi „pala“ kada bi je u civilizaciji odveo na romantičnu večeru.

- Jao, Bane, ne bi ti pomogla nijedna romantična večera! Jesam emotivna, ali nisam romantična duša. Mene ne možeš osvojiti cvećem, dobrim vinom i poklonima. Ako strast ne bukne na početku, ne vredi se truditi - poručila je Kaća Banetu.

S druge strane, bivši supružnici Zlata Petrović i Zoran Pejić Peja počeli su, izgleda, da podgrevaju ljubavni plamen. Zbližio ih je zajednički život, pa su počeli da razmenjuju nežnosti pred ostalim farmerima. Eva Ras je rekla Aci Iliću kako gori od znatiželje da vidi kako će se, posle odlaska Dudića, razvijati situacija između Zlate i Peje.

- Mislim da kod razvedenih parova postoji privlačnost. Prijateljice su me često zvale da budem uz njih kada bi im dolazili bivši muževi jer su se plašile da bi mogli ponovo da se spetljaju - kazala je najstarija „farmerka“.

Izbačeni Dudić, koji je nekoliko puta rekao da je još zaljubljen u bivšu suprugu, ne strahuje da bi Peja mogao ponovo da osvoji Zlatu:

- Nije mi žao što je Peja ostao jer on sada mora da brani Zlatu. Mada, ona mene više voli, tako da nema prođu kod nje.
(Izvor: Novosti)

Коментари