Ana Nikolić pokazala guzu!

Najveća zvezda prve srpske „Farme“, pop pevačica Ana Nikolić već tokom prve noći boravka na Farmi pokazala je zašto je stekla naziv seks simbola pokazavši svoju zadnjicu - preneo je "Alo!"

Ona je, naime, u potpunom mraku presvukla svoju garderobu pripremajući se za spavanje, zaboravljajući da kamere sve vreme imaju opciju „noćno snimanje“ koja obezbeđuje da se sve vidi u formi negativa.

Tako smo na samom startu najekstremnijeg VIP rijaliti takmičenja ugledali guzu popularne Paraćinke, pošto je nosila visokopodignute tanga gaćice. Nakon toga, ona je legla u svoju specijalnu posteljinu, s obzirom na to da je organizatorima prijavila da ima alergiju na pojedine materijale koji čine postelju ostalih takmičara. Već ovim, Ana Nikolić se svrstala u red zvezda šoua jer su organizatori morali da pokleknu pred njenim uslovima. Spekuliše se da i drugi takmičari imaju prohteve koji uključuju mogućnost da se čuju sa svojom decom i unucima, kao i da dobiju usluge frizera ili sveštenika, ali o ovome ljudi sa TV „Pink“ nisu želeli da zvanično kažu išta.
Ono što smo uspeli da saznamo od njih je da su takmičarima oduzeta sva savremena pomagala koja su uspeli da prokrijumčare unutar poseda. Tako naše zvezde više neće moći da skidaju šminku vlažnim maramicama niti će do toaleta moći da stignu pomoću baterijske lampe.
Izvor: Alo!

Коментари

Анониман каже…
sere mi se od nje