Biće seksa u Velikom bratu?!

Sudeći po onome što se moglo videti na početku novog serijala popularnog rijalitija, sasvim je sigurnio da će gledaoci uživati u vrhunskom šouu, jer se “Veliki Brat” ovoga puta svojski potrudio da izborom ukućana šokira javnost...

Novi stanari su već prilikom ulaska u kuću pokazali da su spremni za skandale, tako da se u kući može očekivati sve i svašta, pa čak i seks pred kamerama, budući da svi spavaju u istoj sobi.
Do “zbližavanja” u spavaćoj sobi došlo je već prve noći, kada su se u krevetu ljubili Makedonka Violeta Raleva i frizer Karlo Zagorac. S obzirom na to da u kući ima više stanara nego kreveta, to je najbolje iskoristio Karlo koji je prvu noć prespavao između Violete i Danice. Inače, njegova bivša supruga je Makedonka, pa ne čudi što je prvo “nasrnuo” na crnokosu Viki. On je ujutru probudio Violetu, noseći je na rukama do bazena u koji su zatim zajedno uskočili. Karlo je još pre početka šoua rekao prijateljima da bi voleo da on bude prvi učesnik koji će imati seks u kući.
Za razliku od Karla, frizerka i stilistkinja Tanja Jovančević nije mogla da se pohvali da je prve noći mirno spavala, jer je ujutru komentarisala hrkanje ukućana. Ništa bolje nije prošla ni Jovana Pavlović, koja je zbog nedostatka kreveta noć prespavala u kadi, koja se nalazi u spavaćoj sobi.
Zanimljive “epizode” u naredna tri meseca očekuju se i od Danice Kordić, koja je prva ušla u kuću. Studentkinja prava, rodom iz Maradika, kraj Inđije, izjavila je da je oduševljavaju loše devojke koje ni od čega ne prezaju i da želi da postane upravo takva. Kao 12. stanar u kuću je ušao student i fudbaler iz Pirota Manuel Stojanović, rekavši da je fakultet upisao zbog svojih roditelja i da se u suprotnom nikad ne bi opredelio za studiranje. Među ovogodišnjim učesnicima našla se i kontroverzna igračica i pevačica Sandra Valterović, koja je nedavno snimila lezbo-himnu. Seksi Sandra je pred ulazak u kuću rekla da je zbog posla ugradila silikone, a otkrila je i da joj je za seks jednom prilikom ponuđeno 2.000 evra, ali ne i da li je prihvatila “nepristojnu” ponudu.
Najstariji ukućanin je Radiša Miljković, poljoprivrednik iz okoline Aleksinca, koji neverovatno podseća na glumca Radoša Bajića. “Dvojnik” popularnog Radašina iz serije “Selo gori, a baba se češlja” je rekao da ne može da zamisli život bez žena i seksa koji upražnjava nekoliko puta dnevno.

BAZEN
UKUĆANI su se već prvog jutra osvežili u bazenu. Jedini koji se nije skinuo u kupaće gaće bio je Radiša, koji se sve vreme izležavao u dvorištu.
Izvor: Novosti

Коментари