Big Mama želi da napusti Farmu

Svetlana Tanasić, Big Mama, teško se snalazi u ulozi Gazdarice farme i jedva uspeva da napravi red, posebno među ženama. "Kuku meni, šta me snađe", ne prestaje da izgovara od trenutka kada je postala gazdarica farme.

Već prvog dana nastao je kuršlus između žena u kuhinji (a gde drugo?), jer nikako nisu mogle da se dogovore ko treba da bude pored šporeta, ko će da čisti kuću...Viktorija je vikala na Maju Nikolić da ustane iz kreveta, jer kasni sa doručkom, a Big Mama je Marinu Perazić poterala iz kuhinje, posle čega se pop pevačica rasplakala. Big Mama je potom otišla za njom i zagrlila je na tremu.
"Ceco, ti si jako dobra žena, ali moraš malo da se opustiš", rekla joj je Marina Perazić nakon što joj je Topalko dao maramice da se obriše.
I Big Mama je svesna da je uloga Gazde farme, odnosno vođe zahtevna. "Hvala Dajani što je izabrala, ali bolje da nije. Da bi neko bio gazda farme treba da bude rođeni vođa, a ja to nisam", rekla je Big Mama, ali je dodala da će probati da pokaže i svoju drugu, odlučnu stranu.
Utorak veče je donelo novu svađu između Big Mame i Marine, jer je pop pevačica usred rada otišla da gleda zalazak sunca kao što to uvek i radi.
Big Mama se mnogo iznervirala zbog Marine, koja se pravda rečima da želi par minuta samo za sebe, jer tako skuplja energiju.
U priču se umešala neizbežna Maja Nikolić, koja kad počne ne zatvara usta. Maja kaže da Marina ima dečka 20 godina mlađeg i da se zato vezala za Topalka
Big Mama joj se poverava kako želi da napusti Farmu, ali je Maja odgovara od toga.
Ko će gazdaricu bolje da posavetuje od bivšeg gazde - Boška Ničića, kome je prestao mandat za vikend. Boško kaže Big Mami da ne treba da shvata svoju ulogu toliko ozbiljno.
(Mondo)

Коментари