Golotinja u Velikom bratu

Za razliku od svih dosadašnjih učesnika, nova garnitura ukućana ne libi se da pokaže svoje golo telo pred ostalima, pa tako ovoga puta nema presvlačenja ispod ćebeta već direktno pred kamerama!

Jedan od prvih koji je svojim cimerima priredio striptiz bio je Beograđanin Karlo Zagorac! On se bez blama presvukao nasred hodnika, pružajući priliku gledaocima koji posmatraju neprekidni prenos na internetu da ga dobro osmotre iz svih uglova. Isto tako, među „pionirkama seks revolucije u kući“ našla se i Zemunka Tanja Jovančević, koja je prilikom presvlačenja pokazala gole grudi! Ipak, reklo bi se da je korak dalje od svih nabrojanih otišla Jovana Pavlović iz Kraljeva, koja je, uprkos kamerama, sedela gologuza u sobi.
Zanimljivo je da se učesnica Sandra Valterović do sada nije našla na listi „golaća“ iako je bilo dosta onih koji su tipovali da bi upravo ona među prvima mogla podeliti sve svoje čari sa gledaocima.

Vlada se kupa deset puta na dan!
Prvi koji je probio led i potpuno nag pred kamerama stao ispod tuša bio je Vladimir Arsić. Dok se Užičanin kupao, Kraljevčanka Jovana ga je netremice posmatrala, što su zabeležile i kamere. U želji da proverimo da li je Arsa baš toliki egzibicionista, pozvali smo njegovog druga Ivana Panića, koji nam je objasnio o čemu se radi.
- On je veliki čistunac i tušira se deset puta dnevno. Ne bira ni vreme ni mesto i veoma vodi računa o higijeni, tako da sam siguran da je to jedini razlog. Mislim da se on sviđa skoro svim devojkama - rekao je Ivan za „Alo!“.

Na korak do seksa!
Prvi par u kući Violeta i Karlo ne prestaju da pred širokim auditorijumom izvode svoje ljubavničke rituale, a koliko im fali seks vidi se i na fotografijama pred vama. Šarmantni Beograđanin je svojoj dragoj priredio oralni seks, a da li je to bilo preko donjeg veša ili su gaćice bile sklonjene, na snimku je bilo nemoguće utvrditi. Ni Viki mu nije ostala dužna, pa je zbog Karla digla sve četiri uvis, a nešto pre toga je u dvorištu zagledala sadržaj njegovih gaća.
Izvor: Alo!

Коментари