Jovana Pavlović: Striptiz u Kuci Velikog brata

Ukućanka Velikog Brata Jovana Pavlović ne samo što svakodnevno gledaocima, slučajno ili namerno, pruža na uvid svoje najintimnije delove tela, nego je počela da ih direktno pokazuje i svojim cimerima! Potvrdjuje to i ova mala foto-galerija...

Prvi koji se vizuelno „omrsio“ bio je sada vec bivsi stanar kuce Velikog brata, Milan Boričić, koji je imao priliku da zaviri vreloj Kraljevčanki „pod peškir“! Njihova „predigra“ počela je još u dnevnoj sobi, kada je mali čovek začikavao Jovanu i vukao je za kosu. Tom prilikom, gledaoci su mogli da vide njeno međunožje, a providne gaćice su malo toga skrivale. Onda je mlada starleta prešla u spavaću sobu da se presvuče i ostala samo u brushalteru i s peškirom oko struka. Kada joj se Milan približio, Jovana je ustala i bez blama skinula peškir, pokazavši svom cimeru najintimniji deo tela.

Veseli Crnogorac se tada našao u čudu i nije znao u početku kako da reaguje, posebno zbog činjenice da je Pavlovićeva već započela romansu u kući s Nikolom. Da li je ovo bila samo slučajnost ili će se slične situacije ponavljati, ostaje da se vidi.
Izvor: Alo

Dvadesetdvogodišnja starleta, kako je sama sebe nazvala, pokazala je svoje međunožje kao na pregledu kod ginekologa, što nije promaklo oštrom oku "Velikog Brata" ni fanovima ovog TV formata, koji na internetu imaju prilike 24 sata dnevno uživo prate dešavanja u kući:
- Nakon tuširanja plavokosa Joca sela je na krevet, kako bi se obrisala peškirom. Dok je ćaskala sa ostalim ukućanima, njoj je non-stop spadao crveni peškir, pa su joj u jednom trenutku zablistale grudi devojačke, a nedugo zatim i međunožje, što je zbunilo kamermane koji nisu mogli da veruju šta snimaju - priča naš izvor blizak produkciji.
Izvor: Kurir

Коментари