Manuel iznervirao sve!

Stanari Kuce Velikog brata su konačno dobili alkohol, ali i neprijatno iznenađenje od Manuela... Veče je počelo veselo, ukućani su pili i pevali u dvorištu. Najglasniji su bili upravo Manuel i Nikola...

Kako je veče odmicalo, pokazalo se da neki od ukućana postaju agresivni! Manuel je, "pod gasom", počeo da proziva ostale, i svađao se sa Jovanom. Do tada povučeni Piroćanac ponašao se arogantno i nervirao sve ostale, naročito Nikolu.
Pošto su se strasti smirile, na meti smicalica ukućana bio je Radašin. Poljoprivrednika iz Aleksinca su Arsa i Milan nedavno obeležili kao "metu", pa su pokušavali da ga polivaju vodom dok je bio u dvorišnom toaletu.
Usred noći, dok je Radašin spavao, Milan ga je namazao kečapom! Kada se Radiša probudio i otišao da se opere, flašu kečapa preuzeo je Karlo, i "začinio" mu krevet.
Najveće šaljivdžije u Kući nisu se na tome zaustavile! Milan i Karlo napunili su i lavor sa vodom, i postavili ga ispred spavaće sobe, kako bi neko tokom noći ugazio u njega. Međutim, plan im je osujetila Jovana, koja je videla lavor i prosula vodu.

Dok su se svi bavili smicalicama, Danica i Arsa su se pozabavili romantikom! Par je prespavao zajedno u krevetu, a šta se dešavalo ispod jorgana, znaju samo oni...

Večeras će prva osoba napustiti Kuću Velikog Brata! Publika je glasala za svoje favorite, a dvoje ukućana sa najmanjim brojem glasova biće nominovani, ali će ukućani odlučiti o tome ko izlazi! Posle varnica koje su sevale u nedelju uveče, izbacivanje će svakako biti zanimljivo!
Izvor: Mondo

Коментари