Milan Topalović Topalko pobedjuje?!

Milan Topalović Topalko ubedljivi je favorit za pobedu u rijaliti-šouu „Farma"! Kako saznaje Press, pevač je u prvoj nedelji glasanja za omiljenog farmera osvojio najviše glasova gledalaca. On sam osvojio je više glasova nego svi ostali takmičari zajedno!

Očigledno je da je Topalko zadržao publiku koja je za njega glasala dok se takmičio u serijalu „Zvezde Granda", kada je u finalu takmičenja osvojio čak 204.515 glasova - kaže izvor Pressa.
Sa TV Pinka poručuju da podatke o glasanju prema pravilima ne mogu da objavljuju pre kraja serijala.

Srpski farmeri gladni
Uzrok sve učestalijih svađa na „Farmi" je nedostatak hrane, organizatori smirili situaciju pečenim prasetom i jagnjetom.
Uzrok sve češćih svađa na „Farmi" je glad, saznaje Press! Naime, posle samo deset dana provedenih na Pinkovom seoskom imanju takmičari su na ivici živaca jer nemaju dovoljno hrane. Da bi ih smirili, organizatori su im doneli pečeno prase i jagnje!
- Ovaj šou se u inostranstvu najčešće emituje tokom leta, kada su bašte pune povrća i voća. Bašta na srpskoj „Farmi" maltene je prazna. Zato su organizatori morali da prekrše pravilo i donesu im hranu. Farmere je posebno obradovalo pečeno prase - kaže izvor Pressa blizak produkciji.

Коментари