Muški farmeri naljutili Maju Nikolić

Maja Nikolić osula drvlje i kamenje po muškim farmerima - zbog činjenice da su urinirali na dasku u ženskom toaletu. Obrušila se na svoje nepažljive kolege, koji su je zbunjeno posmatrali.

- Daska u ženskom WC prvo veče je cela ispišana! Ja ću da čistim, došla sam ovde da bih čistila, ali ovo stvarno nema smisla. Prvo veče ste ispišali dasku! Molim vas, pišajte u rupu - samo je deo monologa koji je omalena pevačica održala za muškarce.
Većina njih samo se zgledala, ali niko se od muških farmera nije usudio da uđe u raspravu sa bučnom Nišlijkom, već su se samo razišli, neko u sobu, neko u dvorište. Niko od njih nije ni pokušao da objasni zbog čega su muškarci koristili ženski toalet kad imaju svoj.
Nakon bučnog monologa, Maja se malo smirila, ali je i ostatak večeri uglavnom vodila glavnu reč. Ako je suditi po prvim varnicama, nema sumnje da ćemo se u narednih sto dana nagledati svega i svačega, a s obzirom na to da je sastav farmera kao stvoren za svađe, sva je prilika da će seosko imanje kraj Barajeva biti mesto gde će prštati na sve strane.

ĐANI CIRKAO, PA LEGAO KRAJ PSA
Pobednik „Velikog Brata“ Saša Ćurčić po dolasku na farmu odmah je krenuo da udara po žestini. Nekadašnji fudbaler, sa šubarom na glavi, sve vreme je držao čašicu, pa je oko dva sata iza ponoći već bio poprilično ucirkan. Da li zbog alkohola u krvi ili nečeg drugog, tek Đani je u jednom trenutku legao na pod pored pudlice Olje Crnogorac i narednih desetak minuta ćaskao sa psom, dok su se ostali farmeri iščuđavali i govorili mu da nije normalan.

Коментари