Olja Crnogorac Djaniju: Nisi moj tip

Farmeri su se posle napornog rada, sinoc opustili, pa su u trpezariji spontano počeli da pevaju. Bivši fudbaler Partizana je posle izbacivanja Ane Nikolić bio utučen, ali je sada kao nov. All we are saying is give peace a chance", orilo se sa Farme

Kao instrumente, farmeri su iskoristili sve što im se našlo pri ruci - kutlače, šerpe, poklopci od šerpi, bile su tu i daire..."Rastafarijanac" Nigor i Đura Palica povukli su i vozić, priključili su im se još neki ukućani, a ostali su "a capela" poručili da je svetu potreban mir!

Takmičare još drži dobro raspoloženje posle žurke u novootvorenom kafiću "Štala", čiji je vlasnik Saša Đani Ćurčić, u kojem je proslavljen ostanak Tome Jovanovića.

U međuvremenu, maltezer Lina, koja je postala ljubimac svih na Farmi, dobila je novo društvo. Da pas i mačke mogu zajedno, potvrdio je pas Olje Crnogorac, simpatični maltezer koji se ne odvaja od Đanija Ćurčića. Lina se majčinski odnosi prema mačićima i sve vreme se vrzma oko njih i liže ih.

Bivši fudbaler Partizana je posle izbacivanja Ane Nikolić, sa kojom je "video mogućnost i neke seoske romansice", bio utučen, ali je sada kao nov. "Preboleo sam je i sada sam spreman za nove avanture", rekao je Đani na žurci u svom "lokalu", a potom je zagrlio Olju Crnogorac.
"Ne, ne, nisi moj tip", rekla mu je Olja i dodala: "Ti si moj drugarski tip".
Izvor: Mondo

Коментари