Prvi klan na Farmi!

Već prve večeri postalo je jasno da se u imanju u Lisojevićima stvara prvi klan koji čine Snežana Mišković Viktorija i Maja Nikolić.

Kako je „Alo!“ saznao od svojih insajdera, pomenute dame već su se dogovorile da ignorišu Anu Nikolić iz još nepoznatih razloga. Iako je Maja prilikom ulaska naglasila da će se trojac Nikolića držati zajedno, izgleda da joj ipak smeta prisustvo mlađe koleginice.

Ceca i Toma sluge!
Ovonedeljne sluge na „Farmi“ su pevačica Svetlana Tanasić i vođa „Blek pantersa“ Toma Jovanović. Zanimljivo je da su se njih dvoje greškom prijavili za ovaj neprijatni „zadatak“ jer samim tim oboje imaju 50 odsto šanse da budu nominovani za izbacivanje. Naime, iako je ovonedeljni gazda Farme Boško Ničić trebalo da odabere dvoje takmičara za sluge, Big Mama i Toma su se sami prijavili, pa će tako narednih nekoliko dana živeti u posebnoj šupi. Gledaoci će do petka uveče glasati za svoje favorite, a onaj ko bude imao najmanje glasova biće nominovan (zajedno sa manje uspešnim slugom) za prvo izbacivanje u subotu.

Коментари