Seksi Sandra u Velikom bratu

Medju stanarima kuce „Velikog brata“ je i Sandra Valterović, koja je nedavno snimila himnu lezbijki. Sandra radi kao pevačica na svim poznatim splavovima i klubovima u gradu. Saznali smo i da na zadnjici ima istetoviranu škorpiju

Sexy Sandra, poznata po tome što je snimila lezbo himnu koja se pojavljuje na muzičkim televizijama. U tom video-klipu Sandra razmenjuje nežnosti sa ženom, što je oduševilo lezbo populaciju, objavio je "Kurir".



Inače, Sandra Valterović ima 20 godina, živi i radi u Beogradu, gde je i rođena. Nadimak joj je Sexy Sandra zbog imidža koji forsira. Od svoje 16 godine radi kao igračica po splavovima i u klubovima, a u poslednje vreme bavi se pevanjemi iza sebe ima dva singla. Snimila je spot za pesmu „Dok ponuda važi“, koja je inače posvećena ženskoj gej populaciji i sa kojom je postala omiljena među lezbijkama.
Ugradila je silikone jer, kako kaže, to joj pomaže u karijeri, ali i zato što misli da muškarci vole devojke s većim grudima. Ima tetovažu škorpije na guzi, što dodatno pali muški rod. Za sebe kaže da je bezobrazna, intrigantna i da, gde god se pojavi, privlači pažnju.

Коментари