Tatjana Jovančević - zivotna prica

Zivotna prica Tatjane Jovancevic, ukucanke Velikog brata * Nakon što je 1989. godine, kada je boravila kod bake u Prijedoru, Tatjana postala mis BiH, kidnapovala ju je muslimanska dobrostojeća porodica...

Sakrili su je u negde u Bosanskom Novom, terali su je da čita Kuran, da se ponaša po muslimanskim običajima, nisu joj dali da jede svinjsko meso… Prosto, čekali su da postane punoletna kako bi joj napravili dete. Samo su to hteli i zbog toga su je oteli. Posle tri meseca u zatočeništvu, bosa i u pidžami je pobegla - počinje priču za „Blic” Gordana Jovančević, majka Tatjane Jovančević, ukućanke „Velikog brata”.
Tatjani je od tada krenuo težak život.
- Samo godinu dana kasnije, Tatjanu je otac isterao iz kuće. Čekao je da postane punoletna i da je razbaštini. Nije on imao hrabrosti da je istera, već je pobegao, a njena maćeha ju je izbacila. Otac i maćeha su je proglasili za monstruma. Nakon kidnapovanja, ovo je bio drugi Tatjanin šok. Otac je od tada bio mrtav za nju - priča Gordana objašnjavajući da ona nije imala uslove za Tatjanin život jer je nakon razvoda od šupe od 16 kvadrata napravila sobicu.

Коментари