Danica Kordić izbacena iz kuce Velikog brata

Izmedju dve ukucanke, koje su za izbacivanje nominovali TV gledaoci, ukucani su se odlucili da kucu Velikog brata napusti Danica Kordić.

Nakon što su zatvorene linije za glasanje, pročitana su imena učesnica rijalitija, Tanje i Danice, koji nisu, poput nekih, fascinirale publiku, a onda su ukućani dobili reč.
Najmanje glasova publike dobile su Tatjana i Danica.
O njima su, "brzom brzinom" odlučivali njihovi sustanari u ispovedaonici, na isti način na koji su u dvoboju između Indijane i Karla izabrali Karla...da izađe.
Manuel je ponovo upitao da li mora da nominuje, čak je razmišljao i da li to da uradi, a onda je glasao za Danicu. Za nju su glasali Radiša, Jovana, Đorđe, Violeta i Enis. Tokom nominacija bili smo u prilici da saznamo i šta pojedini ukućani misle i o drugoj nominovanoj ukućanki.
"Tanja je zmija! Ponaša se kao zmija kad joj otkineš glavu", "objasnila" je Dragica, a slično, "ne zbog Danice, već inače", misli i Arsa.
"Najbezobraznija, najdvoličnija, smeši se, a sve bi ubila".
Danica je nakon izlaska rekla da misli sve najbolje o Vladimiru, da su se "drugarski poljubili", ali da zbog veštačke atmosfere "nije htela ništa sa njim". "Bili smo osuđeni jedno na drugo".
"Mislim da ću mu nedostajati", rekla je Danica, ali ipak nije sigurna da će ga čekati kada bude izlazio.
Kada je o novim stanarima reč, narednih nekoliko dana će morati da žive u tajnoj sobi. "Ićem i pićem" će ih snabdevati Violeta, tačnije samo svoju sestru jer ne sme da sazna da je u Kući i Karlo. Ko će uspeti bolje u izvršavanju svog tajnog zadatka, Violeta ili Karlo koji će morati da se krije svaki put kad Viki bude pokucala na vrata tajne sobe, saznaćemo uskoro.
Karlo, osim što će vratiti njegovoj dragoj osmeh na lice, vratiće i malo reda i discipline u Kuću – videćemo kako će Dragica, blizanci i Đorđe podneti "oštar jezik".
Poslednja nedelja u Kući je od početka rijalitija bila najzanimljivija – vežbao se "Thriller", ređale su se ljubavi, Dragica "zaje*ala psihologa kao što niko nije", a uskoro na red valjda dolazi i "taj seks".

Коментари