Dogadjaji u senci u Kuci Velikog brata

Od kako se Karlo vratio u Kuću Velikog Brata, nemamo prilike da vidimo šta se dešava unutar zidina sa ostalim ukućanima... A sta se tu sve dogadja?

Ovogodišnji serijal Velikog Brata, uz dnevne i nedeljne zadatke izgleda da ima i jedan "glavni", a to je seks pred kamerama. Dok svi željno iščekuju da Jovana ili Violeta pokleknu, dešavaju se i druge stvari koje prolaze nezapaženo.
Radašin je dobio nove patike od Velikog Brata, prve koje su mu taman od početka rijalitija i na kojima se na svoj prepoznatljiv način, pun poštovanja prema "autoritetu" u ispovedaonici, beskrajno zahvaljivao, Manuel je briljirao sa odgovorima u igri "Na slovo, na slovo", a čak su i Jovana i Dragica su uspele da se pomire.
Iščekujući Violetino "da" za seks iza zavese u ispovedaonici na Karlovo insistiranje, i novo postavljanje "dijagnoza" od Jovane i Dragice, ostali ukućani kao i da ne postoje. Arsa je dobro nakon što mu je Danica izašla, ali ga nervira "šmizla razmažena" Kiki, blizanci neprestano vežbaju, Tanja kuva, bez Enisa u njenoj blizini, a Manuel, osim što se zagrejao za drugu sestru bliznakinju nastavio je svoju seriju bisera.
Nakon "tamte - mamte", "samo dve reči – Manuel", a onda i "srpska verzija Desanke Maksimović", Manuel je u igri "Na slovo na slovo" ponovo uspeo da nasmeje ukućane i sve koji prate live stram. "Na slovo, na slovo K..." Manuelov odgovor je glasio "Ken kao barbika".
Dnevni zadatak - trka sa kesama ukućani su izveli uspešno i kao nagradu su osvojili fliper...mir se vratio u Kuću. Svi su "na svome", osim Violetine sestre bliznakinje.
"Teško mi je, nova sam ovde. Umesto da mi se Violeta malo približi i pomogne mi da se prilagodim, ona se ne odvaja od Karla", rekla je Kiki u ispovedaonici. "Smeta mi i to kad smo svi u sobi, a oni se cmaču i svi ih slušamo i gledamo šta rade... Preteruje...".
Upravo u trenutku dok je to pričala, Violeta se ljubila sa Karlom i zavlačila mu ruke u pantalone na sred dnevne sobe...Kasnije je Arsi otkrila da bi volela da se preseli u Beograd i živi sa Karlom, gde, naravno, neće biti mesta za Kiki "jer studira u Skoplju".
Izvor: Mondo

Коментари