Jovana Pavlović - rekord u broju svađa i psovki

Jovana Pavlović oborila je rekord u broju svađa u Kući Velikog Brata i po količini izgovorenih psovki i to za samo mesec dana.

Jovana se skidala gola pred kamerama, povraćala je posle žurke, pa su je lekari vraćali u život, "vaćarila" se sa Nikolom, Manuelom, Admirom, ali i sa Violetom, ali će ostati upamćena po svađama sa dobrim delom ukućana.
Mali je broj onih koje nije nazvala "džukelom" i "džovanom", a iz njenih usta uvek izađe neka nova psovka koje bi se postideli i muškarci.
Po ponašanju, Jovana mnogo podseća na Nišlijku Maju Đorđević, iz prvog serijala Velikog Brata, koja je takođe ostala upamćena po čestim izlivima nervoze i psovkama tipa: "Životinjo životinjska" ili "skrndelju skrndeljski"...
Jovana je mnogo nezgodna kada je neko "nagazi", brzo plane, i ne podnosi kada joj neko uzvrati na njene oštre reči.
Poslednja svađa izbila je sa Nikšićankom Dragicom.



"Nije ni čudo što niko neće da te je**! Vidi kakva si! Pa, nema ku*** za bacanje!", siktala je Jovana na Dragicu, koja joj je uzvraćala sitnim podbadanjem.
Jovana je kiptela od besa: "Al' si ti zajebala psihologa niko nije! Đuskaj, đuskaj, đuskao ti kamen u bubregu".
Iako je Sexy Sandra odavno otišla iz Kuće, još se prepričava verbalno prepucavanje nje i Jovane. Kraljevčanka je zamolila Beograđanku da bude "parlamentarna, ako zna šta to znači".
"Ja se ne ložim na tebe, ne vozim kamion. Ne diram te, ne diraj me. Ograničena si kao litar mleka", na šta joj je Sexu Sandra uzvratila: ""Zamolila bih te da umukneš"...
(Izvor: Mondo)

Коментари