Maja Nikolic, Pile, Marina i Cakana duelisti Farme

Farma je dobila nove dueliste: za opstanak na "TV imanju" borice se Maja Nikolic, Pile, Marina Perazic i Cakana. Maju su za subotnju borbu za opstanak odabrale kolege, farmeri, dok su glasovi TV gledalaca "bacili u vatru" Pileta, a Marina i Cakana su kaznjene zbog nepostovanja pravila Farme!

Zbog kršenja pravila rijaliti šoua Farma, Maji se, pored Marine i Pileta pridružila i Cakana koja je pre dva dana fizički nasrnula na malenu Nišlijku.
Ishod ovonedeljnog šibicarenja je bio očigledan od momenta kada je Gazdarica Bebi Dol za sluge odredila Maju i Nigora. Farmeri su složno svoje šibice prosledili "zaovi" Maji, ali trenutak kada je trebalo sabrati glasove publike kako bi se saznalo ime drugog, tačnije trećeg, "dueliste", iznenadio je sve farmere.
Pile je trenutno najmanje omiljen "seljak" na Farmi, ali pravo iznenađenje usledelo je tek nakon što su se saznali glasovi publike - zbog kršenja pravila Zadruge u duelu će se, pored "regularnih" duelista, u kvizu znanja naći i Pile i Cakana.
Naravno, samo jedan učesnik ispada. Do tada, izolaciju i štalu će nastanjivati četvoro stanara, a dve od njih ne mogu očima da se vide.
"Izvinjavam se publici. Trudila sam se da budem što vrednija, što bolja, a Maji ne. Ona je zaslužila mnogo gore", bile su reči kojima je Cakana prihvatila svoju nominaciju.
Konflikti između "čuvene trojke" - Cakane, Maje i Viktorije, obeležile su i dan pre svadbe. "Ta mala ne postoji više za mene", vikala je Viktorija rano ujutru kada je Bebi Dol povela razgovor o "toleranciji i miru u kući".
"Ne postoji za mene, ne primećujem je, ako se spotaknem o nju spotaknem se, i to je to", rekla je Viktorija i dodala da će malenu pevačicu "nokautirati" sledeći put kada je bude iznervirala.
Slično je pričala i Maja koja je čak u spavaćoj sobi čula šta Viktorija priča za nju.
Raspoloženje nisu podigle ni "ovčice", novi stanari farme, ni Tomina "dezinfekcija" - rakija koju su spremili za svadbu.
Jedino je Sandra bila raspoložena koja je, tokom probe venčanice, priznala da je uzbuđena kao da se "stvarno udaje", a tada je i Bebi na kratko otvorila dušu: "Da mi bog nije poslao prošle godine Bogdana mislila sam da neću dozvoliti da me ijedan muškarac pipne do kraja života".
Nakon devojačkog razgovora, Maja i "mlada" odlučile da pojedu parče rođendanske torte i nakon "većenja" da li bi se trebalo suprotstaviti Cakani koja je dan ranije sakrila tortu, otrčale u špajz.
Kako će Viktorija podneti Cakaninu nominaciju i izolaciju, saznaćemo uskoro.

Коментари