Manuel i Arsa razmišljaju o izlasku

Dva ukućanina koji drugi dan za redom intenzivno razmišljaju o napuštanju Kuće Velikog Brata su Arsa i Manuel. Želeli bi da se pozdrave sa svima i spremni su da se odreknu i nagrade od 100.000 evra, samo da se nađu sa one strane zida.

Vladimirovi razlozi su koliko toliko poznati, a Manuel...jednostavno ne može više. Dva nekadašnja "neprijatelja" spojila je ova zajednička želja, a u sredu su pokušali i da smisle "paklen plan" kako to da izvedu, a da ne ispadnu slabići koji odustaju.
"Možda bih mogao da kažem ostalima nešto kao: 'Ako ne znate koga ćete...da vam olakšam'...", rekao je Manuel Arsi koji ga je odmah prekinuo u svojoj zamisli.
"Zabranjeno je i da pričaš o tome. Juče sam ja razgovarao sa Viki i govorio joj da želim da izađem i ona mi je ponudila 'izlaz' u smislu: 'Brate, ako treba da pomognem...', i odmah su je pozvali u ispovedaonicu", rekao je Vladimir i još jednom objasnio Manuelu da je razgovor o nominacijama, kao i uticanje na ostale ukućane kažnjivo.
Manuel je ponovo zakukao što ga narod ne izbacuje: "Ne valja ni kada si zanimljiv, ni kada se svađaš, jer sigurno ostaješ unutra".
"Ja želim da izađem, ali ne tako", nastavio je Arsa. "Nazovi to ponosom ili kako god, ali voleo bih da postoji drugi način od uticanja na ostale ili iščekivanja da dobijem najmanje glasova...".
Postoji, potrebno je ući u ispovedaonicu i zatražiti kofer od Velikog Brata. (Mondo)

Коментари