Na Farmi bojkotuju Maju

Majino gazdovanje na Farmi počelo je bojkotom "kuhinjskog trojstva". Cakana, Viktorija i Big Mama pojačane Marinom, koja je preko "štalske noći" promenila dres, sprovode tihi bojkot i ne žele ništa da rade dok je Maja gazdarica.

Kada je Maja proglašena za Gazdaricu, odnosno kada ju je Pile odredio za upravnika Farme, Viktorija je u znak protesta pevala za trpezarijskim stolom. Vratila je Maji istim oružjem.
"Ona je za mene precrtana za sva vremena! Bila ona Gazdarica sto godina ili tri dana, isto je - ona za mene ne postoji. Ponašali smo se prema njoj majčinski, pokušavale smo da je vaspitamo ili prevaspitamo, ali nije vredelo. E, sad neka vidi. Nas tri šetamo preko dana, sedimo, blejimo, mažemo se mkonjskom mašću...", rekla je Viktorija vrativši Maji za gaf sa početka šoua kada se mazala konjskom mašću misleći da će joj pomoći posle depilacije.
Zbog bojkota, sav posao u kući spao je na Maju, Sandru i Bebi Dol, a i muškarci su morali da se late metle da bi se počistio haos i đubre.
Nigoru to nije pšalo teško, ali se zato novinar Sale razočarao u ženski rod. Ipak, on je na strani "kuhinjskog trojstva".
"Kuća je prljava, jer nas tri nećemo ništa da radimo. Da nije našeg tihog bunta, vi ne biste ovo morali da radite", rekla je Cakana Saletu, koji je rekao da ih razume i da nije siguran da se i on u sličnoj situaciji ne bi isto ponašao.
Bebi Dol je, u međuvremenu, "odlepila" zbog ponašanja Cakane, Viktorije, Big Mame, ali i Marine.
"Sve što rade, sebi rade, ali za kamere mogu da dignu guzu. Osećam se prognano, svaka reč mi se meri! Pa šta treba, da počnem da pričam na francuskom!? A ti, Marina, koga si se ti uplašila? Neću da učestvujem u tim igricama, grupišete se kao ovčice. Marina, deluješ labino i uplašeno, jer po svaku cenu želiš da ostaneš ovde", rekla je Bebi Dol i onda konstatovala: "Kad pukne to trojstvo, pukle su sve!".
Još jednom se potvrdila nedavna Majina konstatacija: "Nijedna žena ovde ne valja! Trebalo bi sve da izađemo, i da ostanu samo muškarci koji su se pokazali mnogo boljim od nas".
U međuvremenu, održane su Seoske igre bez granica, a zanimljivo, Zadruga je u isti tim stavila Maju i Cakanu. Taj tim je izgubio "na mišiće", a pobednički, čiji je tim bio Nigor kao nagradu dobio je picu. (Mondo)

Коментари