Violeta zadrzala sestru Kiki, a Veliki brat Karla!

Violeta Raleva morala je da odoli nemalom izazovu Velikog brata - da izabere da li će u kući ostati njen dečko Karlo ili sestra bliznakinja Kiki. Odlucila je da u Kuci ostane sestra. Zatim je Veliki brat pozvao Karla u ispovedaonicu i rekao mu da i on ostaje u Kuci!

Posle plakanja u ispovedaonici, Kiki je ipak je morala da odluci. A odlucila je da u Kuci ostane bliznakinja Kiki i ravnopravno sa ostalim ukucanima konkurise za nagradu od 100.000 evra
Violeta se u suzama oprostila od Karla koji se Karlo se pozdravio sa ukucanima i, nakon duzeg oprastanja od Viki koju je ubedjivao da "bude jaka", zasipajuci je poljupcima, izjavama ljubavi i obecanjem da ce je zeniti - bio spreman da napusti Kucu Velikog brata.



Međutim, Veliki Brat se smilovao. Pozvao je Karla u ispovedaonicu, a onda je frizer osuo bujicu na račun šoua: "Mene pitaš kako se osećam? Šta misliš kako se oseća devojka od 19 godina, koja se zaljubila prvi put u životu, koja je morala da bira između sestre i mene?".
Veliki Brat mu je potom saopštio da on ipak ostaje u Kući. "Veliki Brat nije mislio da će ovo toliko teško pasti svima vama i ne želi da bude neprijatelj svojim ukućanima. Zato, Karlo, ostaješ".
Na to je Karlo upitao: "Šta sad, treba da dobijem u bulju,a?" i zatim je seo u položaj za jogu da se smiri.
Pogledajte dalji razvoj dogadjaja u Online prenosu na Farmi TV!

Коментари

Tasha каже…
Ovo je nekorektno prema ostalim ucesnicima, jer sada Viki, Kiki i Karlo zajedno idu na nagradu od 100.000 evra. Ali i prema gledaocima, koji su Karla vec izbacili svojim glasovima (a placali su za SMS poruke)! I sta sad, koga su izbacili a kome dali veliku sansu da dodje na kraju do para?!?!
Анониман каже…
Hvala bogu sto su vratili Karla.Bas mi je drago jer je on super lik.Treba ono tele od Manuela da ispadne.Karlo je bre jako pametan samo sto u Srbiji ima jako glupih i primitivnih ljudi pa to ne vide.
Анониман каже…
Viki je mogla da bira između ljubavi i novca (da ode sa dragim iz emisije ili da ostane bez dragog).. na plač i scene dobila je i novac i ljubav i sestru... Da li je sljedeća faza da na plač dobije i ukljucivanje svojih roditelja rodbine i prijatelja u show. Brat je nasjeo i bez ikakvog stvarnog razloga i mimo pravila i ugovora uradio glupost. ugovor je prekrsen i sada i drugi mogu traziti ubacivanje svojih brace i sestara.. Uzas.. kakva prevara od strane Viki i Karla... Ja bih tuzio Velikog brata zbog krsenja Ugovora i trazio iste uslove za sve.. ili bih trazio da u show udje i moja djevojka u koju sam "smrtno" zaljubljen i ne mogu bez nje... ha ha... uzas.. uzas.. brat je nasjeo.....