Vladimir Arsić Arsa izdržava celu porodicu

Učesnik„Velikog brata" Vladimir Arsić noću radi kao di-džej narodne muzike, a danju taksira, izdrzavajuci tako celu porodicu, kaze njegov prijatelj Ivan Panić za "Press"

- Godinama živi noćni život. Vrati se kući u pet ujutru, malo odspava, a zatim taksira ceo dan! Uključio se u posao sa taksijem da bi pomogao svom ocu koji je u nezavidnoj situaciji. Pitam se odakle mu toliko snage. Uvek je vukao porodicu napred.
Posle razvoda njegovih roditelja, pomaže i majci i ocu, kao i bratu koji studira. Prijavio se da bi stekao popularnost koja bi mu omogućila da obezbedi bolje pozicije u poslu kojim se bavi - kaže Ivan.
- On je specifičan, originalan i lud u pozitivnom smislu. Kada smo organizovali „infuzija parti" za učenice Medicinske škole, pojavio se u kostimu doktora, dok je na tematsku žurku muzike ‘90-ih došao u stilu dizelaša - kaže Panić, i dodaje da nije iznenađen ljubavnom vezom Arse i Danice.
- Arsa nije hteo da je poljubi dok nije bio siguran da gaji osećanja prema njoj. Tako se ponaša prema svim devojkama. Možda će i ova veza biti ozbiljna. Znao sam da će Danica biti izbačena pre njega, jer nije interesantna publici. Arsu će povrediti to što ljude misle da se folira - zaključuje Panić.
Izvor: Press

Коментари