Zene na Farmi, marš iz kuhinje!

Umesto da rade u štali i pomognu oko stoke, sto je njihov ovonedeljni zadata na Farmi, žene se i dalje vrzmaju po kući i nerviraju muškarce.

Prošlo je četiri dana od kako je kuća u Lisovićima dobila novog Gazdu i nov zadatak - sve žene bi trebalo da rade muške poslove i obrnuto. I, počelo je kako je planirano - Niggor je kuvao, Topalko prao sudove, Toma čistio...čak se Panters nakon čišćenja trpezarije prvog dana uživeo u ulogu "žene": "Hajde sad da skuvamo kafu i sednemo u kuhinju da ogovaramo".
Sve je bilo koliko-toliko u redu dok žene nisu shvatile da bi trebalo čistiti za kravama, hraniti ih, donositi vodu sa bunara...
Pošto Marina "glumi" Topalka ove nedelje, njen zadatak je briga o kravama, što je ona pokušala da izbegne. "Topalko i ja smo se dogovorili, ja njemu pomažem oko sudova, on meni oko krava...".
Kada su sudovi počeli da se gomilaju jer je Topalko bio u štali, Tomi je "pukao film" i izdrao se na Marinu. "Ne možeš ti da sediš u kući! Šta tražiš ovde idi kod krava!", vikao je Toma. "Ali, Topalko i ja smo se dogovorili..."
Pa jel si oprala sudove, kakav je ovo krš?! Sve žene, marš iz kuhinje, zna se šta je zadatak!", rekao je Panters koji je bio gluv i na Marinino konstantno "kukanje" da ne može i da muze krave i da čisti za njima i da vuče kofe vode...
Slične probleme imaju i ostale dame, ali se ne nerviraju...Bebi Dol je "razgovorom" uterala ovce u tor, a Viktorija, kažu njene kolege, može da radi kao muško.
Nakon svađe Marine i Tome, još jedan "par" se posvađao u kuhinji - Gazdarica i sluga.
Maja je ponovo pokušala da objasni Saletu zašto je nominovan i da nije mislila ništa loše, ali su živci sluge i novinara Saleta bili "tanki".
"Ti pričaš nešto! Kome bre ti pametuješ, nemoj da te uništim! Mala lažljiva, trideset dana ti iz usta izlaze samo laži", vikao je Sale a onda dodao i da Proka nije rekao da muškarci mogu da pomažu ženama u teškim poslovima i obrnuto, kao u slučaju Marina - Topalko. Naravno, kasnije je saznao da je pogrešio, ali ne pre nego što se još malo drao na Maju: "Šta si ti radila? Prala sudove? Pogledaj kakva je čaša prljava, dođi ovamo da vidiš kako je sve masno posle tebe".
Maja je samo izašla iz kuhinje i krenula svojim poslom...baš kako je Toma rekao. Naravno, Saša se nije izvinio gazdarici. (Mondo)

Коментари