Zoran Radojkovic Pile napustio Farmu

Zoranu Radojkovicu Piletu nije pomoglo sto je u vecerasnjem kvizu pokazao najbolje znanje i pobedio. Jer, TV gledaoci su ga ostavili na cedilu, tako sto su mu dali najmanji broj telefonskih glasova, pa je u ukupnom skoru Pile ipak taj koji napusta Farmu.

Možda zato što nije bio sklon skandalima kao ostale duelistkinje, Zoran Radojković Pile je osmi farmer koji napušta šou!
Vikend su u izolaciji dočekali Maja koju su izglasali farmeri, Pile koji je publici najmanje simpatičan, ali i Marina i Cakana, i to zbog kršenja pravila šoua.
Voditelj Ognjen Amidžić saopštio je mladencima da je Zadruga bila zadovoljna zadatkom, tako da je Niggor dobio imunitet – neće moći da bude sluga, niti da se prepusti milosti i nemilosti glasova publike. Za Sandru ovo ne važi.
Kao i do sada, duelisti (Maja i Pile protiv Cakane i Marine) morali da učestvuju u kvizu znanja sa deset pitanja. Najuspešniji farmer dobio je i dvostruke glasove. Pile je pokazao fascinantno poznavanje života goveda, i kao iz topa odgovarao na pitanja o rektalnoj temperaturi koza, broju rasa goveda, prosečnoj mlečnosti krava i prosečnom trajanju bremenitosti ovaca!
Ubedljivi pobednik turnira je bio Zoran Radojković-Pile, što ga nije spasilo – dobio je samo 21,63 odsto SMS glasova publike.
Glasanje publike ekipi na Farmi je oduzelo jednog muškarca koji je možda mogao da posluži kao mirotvorac, ali i ostavilo Maju, Marinu i Cakanu, koje će zajedno sa Viktorijom sigurno priređivati scene za pamćenje!

Коментари