Bebi Dol napala Cakanu

Dragica Radosavljević Cakana je po želji izbačene farmerke Big Mame postala „prvi čovek“ seoskog gazdinstva, a smatrajući da bolje od svih može da zavede red i čistoću, uspela je da se posvađa s Bebi Dol, koja joj je javno zamerila da ni ona ne ispunjava svoje dužnosti.

Njihova rasprava na sastanku koji je Cakana održala kao nova gazdarica iznenadio je ostale koji nisu smatrali da rokerka ima dovoljno herca da se suprotstavi vođi ozloglašenog „kuhinjskog klana“. Doduše, njih dve su se džapale i ranije kada su farmeri „provalili“ da Bebi „prisvaja“ flaše s alkoholom. To joj je zamerila i Cakana, koja već ima pik na Bebi jer „dame pored ‚smederevca‘“ naziva babama.
Topalko se požalio na bolove u stomaku. Njegova sve bolja drugarica Maja Nikolić mu je pritekla u pomoć, rekavši da zna kako da izvuče negativnu energiju. Počela je da mu masira stomak, vrlo sigurna u svoje isceliteljske sposobnosti. Iako su do pre nekoliko dana bile posvađane, dve novopečene drugarice Maja i Marina su se dogovorile kako da glavnom švaleru na farmi i u seriji koju snimaju, Topalku, spreme zvrčku.

Inače, neko je opet napravio nered u toaletu, Maja je bila prva na licu mesta i to je odmah prijavila ukućanima. Počela je diskusija, neki su spekulisali o tome u kakvom je položaju morao biti taj ko je to napravio, ali opet se sve završilo bez konkretnog zaključka, mada Cakana, Maja i Marina tvrde da „znaju ko stoji iza toga“.
(Alo!)

Коментари