Boks meč Radiše i Đorđa u petak

Veliki Brat je prvi put napravio presedan i ukućanima dozvolio da, uz "neviđene" mere obezbeđenja, izađu na kratko iz kuće, kako bi se bokseri Radiša i Đorđe predstavili javnosti i najavili spektakl koji gledaoce očekuje u petak.

Radiša je u maniru bokserske zvezde ušetao u Poslovni centar Ušće, sparingujući sa fotoreporterima, dok je Đorđe bio nešto mirniji, ali je rekao da takav neće biti i u ringu.
Izazivač Radiša, siromašni bokser sa juga pripremaće se narednih dana samo sa trenerom Arsom, jer nema novca da priušti čitavu ekipu, ali ga to nije sputalo da na megdan izazove najboljeg od najboljih Đorđa "Alija".
S obzirom na to da je najbolji bokser na svetu, Đorđe će imati ličnog trenera, sparing trenera, masera, devojke koje ga obožavaju i prate u stopu.
Karlo će biti sudija, Manuel glavni trener, Admir promoter, a sparing partner i maser biće Enis.
Međutim, Radiša kaže da će, bez obzira na svu svitu trenera i pomagača, Đorđa patosirati.
"Bavio sam se ja davno boksom u 'Rudaru' iz Aleksinca, nisam godinama trenirao, ali i dalje sam u savšenoj formi. Ako je nešto u srcu, to se ne zaboravlja. Voleo bih da sam umesto trenera dobio trenerku Marijanu Mićić", rekao je Radiša, a voditeljka mu je dobacila da nema problema, odmah će mu kupiti jednu trenerku u obližnjem butiku sportske opreme.
Na pitanje novinara da li će boks pomoći i da se reše nagomilane seksualne energije, Radiša je odgovorio: "Sport i žene su isto! Ako omaneš u sportu - trener te izbaci iz tima, ako omaneš kod žene - ona te izbaci iz kreveta"!
Đorđe je dodao da će meč možda malo nadoknaditi nedostatak seksa, ali da se neće štedeti u ringu jer titulu svetskog prvaka ne želi tako lako da preda.
"Opravdaću ugled Banjaluci koja je imala Marijana Beneša, a sada ima mene. Neću Radiši dozvoliti da mi otme pojas", na šta je "Frejzer" ponovio "ma bićeš ti patosiran".
Pored titule svetskog prvaka i naklonosti devojaka, pobednika meča očekuje još poklona, ali za sada producentski tim Velikog Brata ne želi da otkrije o čemu se radi.
"Takmičari i publika će u petak posle meča saznati kakav poklon je u pitanju".
Bokseri su nakon razgovora sa novinarima jedan drugome upućivali preteće poglede, još malo pozirali fotoreporterima i uz pratnju desetak telohranitelja se uputili ka kući Velikog Brata kako bi nastavili sa pripremama.

Коментари