Djordje pobedio Radasina u boks mecu

Djordje pobedio Radasina odlukom sudija, na poene (30:28). Prva runda izjednacena, Djordje ubedljiviji u drugoj i trecoj.

Pred pocetak meca, sudija je obojicu boksera upoznao sa pravilima igre. A onda je, 18 minuta posle ponoci, Karlo udario u gong i - mec je poceo. U prvoj rundi, Djordje je zadao vise preciznih udaraca, dok je sudija u par navrata opomenuo Radasina zbog savijanja. Borba je u ovom delu meca bila prilicno izjednacena. Pred novu rundu, lekar je proverio Radasinovo zdravstveno stanje, a zatim se gong cuo ponovo.
Na pocetku druge runde ponovo je Djordje zadato nekoliko udaraca, pokazavsi i bolju pokretljivost, ali je u runde uzvratio i Radasin.
U trecoj rundi usledila je i prva javna opomena, Djordju, zbog savijanja i grljenja protivnika. Djordje je krenuo vrlo energicno, ocigledno resen da nadboksuje protivnika koji je ponovo primio vise udaraca. Bilo je jasno da je Djordje bolji na ringu, pokretljiviji, precizniji i ubedljiviji.
I zatim, proglasenje pobednika. Odlukom sudija, Djordje je pobedio sa rezultatom 30:28 (prva 10:10, druga 10:9 i treca 10:9).
Radasinu nije preostalo nista drugo nego da na kraju konstatuje kako na mladjima svet ostaje...
Pogledajte VIDEO.

Коментари