Incidenti pred boks mec u Velikom bratu

PRIPREME za boks meč u petak između Đorđa i Radiše u kući “Velikog Brata” nisu prošle bez incidenta! Razdvajajući suprotstavljene strane, Karlo je u jednom trenutku odgurnuo Radišu, koji je pao i ogrebao nogu.

On ga je optužio da je to uradio namerno, iako se frizer pravdao da je bilo sasvim slučajno. Međutim, Karlo nije uspeo da ga ubedi, pa je na kraju morao da interveniše Vladimir koji je izazivača meča odveo u drugi deo kuće.
Do različitih reakcija i komentara došlo je i kada je nova stanarka Mira izabrana za promoterku meča. Mada joj je Jovana prva čestitala, plavokosa Kraljevčanka nije mogla da sakrije razočaranje glasanjem žirija, odnosno muških ukućana. Bila je besna na Đorđa, jer je uverena da je glasao za Miru. Kristini je zatim odlučno rekla “da je završila sa Đorđem i da više ne želi da bude zaljubljena u njega”, te da je verovatno smešna ljudima napolju. Inače, Jovana je najozbiljnije od svih devojaka shvatila kasting za promoterku. Prva se obukla i našminkala, a kada je Mira prošetala ispred žirija, Jovana je posmatrala iz spavaće sobe i ljubomorno komentarisala Đoletove poglede.

ARSA
MIRA je otkrila Arsi da se on dopada skoro svim njenim drugaricama. Taksista iz Užica je rekao da uopšte nije iznenađen, a zatim pozvao Danicu da i sama čuje to što govori nova ukućanka. Ukoliko ne veruje, predložio joj je da dođe u Užice da se uveri.
Izvor: Novosti

Коментари