Jovana priznala da je Đorđe idealan muškarac

Jovana je priznala Manuelu da misli da je Đorđe idealan muškarac za nju i da bi mu rodila petoro dece. Ona navodi da je svesna da radi stvari koje njega nerviraju i da je on zato ne smatra damom.

Manuel je uverava da je to zbog toga što od početka nije vodila računa o svom ponašanju i da bi i on, da je na Đoletovom mestu, takođe bio u dilemi da li da se sa njom upusti u vezu. Pošto je momak iz Banjaluke u toku dana zaspao pre nego što je “Veliki Brat” proglasio vreme za odmor, on je za kaznu morao da smisli pesmu za Jovanu u kojoj će izraziti svoja najiskrenija i najintimnija osećanja. Kada je starleta iz Kraljeva u ispovedaonici čula stihove, najpre je bila zbunjena, a zatim je počela da se smeje, da bi na kraju priznala da joj ranije niko nije ovako nešto priredio.
Kiki i Manuel su i prethodnih dana nastavili sa “igrarijama” u spavaćoj sobi. Piroćanac je prisutnima rekao da poslednjih dana ne vodi mnogo računa o svom izgledu da bi bio manje privlačan kako se Kiki ne bi zaljubila u njega. Manuel kaže da mu je lepa Makedonka “ukrala srce”, ali i donji veš, pokazajući Jovani i blizancima komad odeće koji je našao ispod njenog jastuka. Zanimljivo je da je Dragica poslednjih dana drastično promenila mišljenje o Karlu, koji je do sada bio njena noćna mora. Nikšićanka hvali fizera i govori da je veoma vredan i zanimljiv, a da njegove šale, čak i na njen račun, doživljava kao dobronamerne, psu "Novosti".

Коментари