Ko se vraca na Farmu?

Publika će svojim glasovima na „Farmu" sutra vratiti jednog od osam izbačenih takmičara, najveću šansu za povratak ima Big Mama

Jedan od osam izbačenih farmera sutra će se vratiti u rijaliti-šou! Od ponoći gledaoci glasaju za farmera koga žele da vrate na „Farmu" i samo onaj ko bude imao najveći broj glasova dobiće priliku da se vrati u trku za nagradu vrednu 100.000 evra.
Kako saznaje Press, pravo na povratak nisu dobili Ana Nikolić, Nikola Hadži Nikolić i Saša Đani Ćurčić, jer su diskvalifikovani iz takmičenja nakon što su prešli granicu Pinkovog seoskog imanja.
- Posle četiri dana pauze, koju su napravili zbog dana žalosti, organizatori su odlučili da ponovo uzdrmaju strasti na „Farmi". Pošto ove nedelje nisu izabrane sluge, a Cakanin mandat gazdarice produžen je za još nedelju dana, organizatori su odlučili da sutra ne izbace nijednog ukućanina, već da u igru vrate jednog „otpisanog" - kaže izvor Pressa blizak produkciji.
U prva dva meseca „Farmu" je napustilo 11 takmičara, ali su pravo na još jednu šansu dobili njih osam: Tijana Dapčević, Tanja Đurović, Zoran Radojković Pile, Ceca Tanasić, Olja Crnogorac, Dajana Tripunović, Toma „Panter" i Boško Ničić.
- Najveću šansu za povratak ima Big Mama! Osim što je poslednja izbačena sa „Farme", ona je tokom prvih mesec dana takmičenja bila među top tri takmičara sa najvećim brojem glasova - zaključuje sagovornik Pressa.
Farmeri će sutra odlučiti da li će misici Marijani Grgić dozvoliti da ostane na „Farmi", najavljuje "Press".

Коментари