Majinu štiklu isekla Marina!?

Zagonetka ko je na Farmi isekao štiklu sa čizme Maje Nikolić, izazvala je veliku pažnju javnosti, posebno zbog sumnje ove takmičarke da iza „zločina“ stoji zadruga! Ipak, kako „Alo!“ saznaje, iako je više farmera učestvovalo u ovoj zaveri, „obarač“ je povukla Marina Perazić!

- Sve je poteklo od Sašine pretnje od pre nekoliko nedelja da će Maji iseći sve štikle, pa će ova morati da „ćopa kao ćurka“. Činjenica je da takmičare užasno nervira zvuk Majinih štiklica kojima danonoćno namerno lupka po kući, pa su konačno rešili da joj stanu na put. Grupica, koju je predvodio takozvani kuhinjski klan, okupila se i došla na ideju da Sašine pretnje sprovede u delo. I dok su se ostali snebivali da se late testere, Marina je odlučila da bude harambaša i isekla je štiklu Majine čizme! Postoji čak i snimak te akcije, ali produkcija je odlučila da još neko vreme gledaoce drži u neizvesnosti - priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor, blizak producentima „Farme“.
U želji da proverimo naša saznanja, kontaktirali smo produkciju Televizije „Pink“, međutim, oni nisu želeli da komentarišu ovaj događaj.

Zanimljivo je da je tokom rasprave o aferi „štikla“ Marina bila posebno začuđena Majinom tvrdnjom „da ona zna ko je to uradio“:
- Marina, sigurna sam da ti verovatno znaš ko je to uradio - na šta se Perazićeva brecnula:
- Šta ti to znači „da ja možda znam“?! Ili znam ili ne znam - odgovorila je nekadašnja seks bomba, posle čega su se gotovo svi farmeri dobrovoljno prijavili kao počinioci.
Izvor: Alo!

Коментари

Анониман каже…
kako je hrabra ova gospodja mislila je mozda da ce dobiti neki glas vise cineci ovakve gadosti, kada se stvar zahuktala nije skupila hrabrosti da prizna.Kako je niska u svojoj zelji da ostane sto duze na farmi da zaradi jos neki dinar.I mene nervira komsinica koja lupa stiklama kad prolazi pored mojih vrata pa joj nisam isekla stikle.Ona je to uredila da bi se dodvorila babama iz kuhinje misleci da one imaju podrsku napolju.Uzas, uzas.
Анониман каже…
ako marini smeta lupanje majinih stikli i zato ih isjekla onda je maja trebala da skloni svu hranu posto marina stalno jede (kaoda nista nema kuci) i on ODA I SAMO ZAVADA JEDNO PO JEDDNO A STO SE tice saleta on je umno bolestan covjek kad moze nako da govori jednoj zeni( MAJI) a ima i on cerku sta on zna kakva ce da bude svak se brani kad ga napane netko a kamoli copor ljudiiskompleksirani topalko je car